Stærk IT-udvikler til Sam­pen­sions BPM-systemer


I Sampension arbejder vi målrettet på at levere effektive og langsigtede løsninger til fordel for vores mere end 330.000 kunder. Vi udvider vores agile setup og søger en proaktiv udvikler, der vil sætte sit tydelige aftryk i et af vores tværfaglige teams i IT-området.

Stor indflydelse på dine arbejdsopgaver

Du får stor indflydelse på implementeringen af de funktionelle løsninger på vores BPM-system. Systemet styrer sagsbehandlingen i kundeområdet og er derfor et helt centralt sagsstyringssystem for vores dygtige pensionsrådgivere.

Som udvikler får du ansvar for den tekniske løsning i tæt dialog med bl.a. forretningsnalytikere og specialister med dybt forretningskendskab. Vores løsninger designes ud fra indsigt i kundernes behov og med fokus på intelligente kunderejser. Du bidrager til forankring af teknisk viden, så læring deles bredt og på tværs af afdelinger.

Din personlige og faglige profil

Som person tager du naturligt ansvar for dine opgaver og er udstyret med et godt blik for, hvordan teamet kan udvikle sig. Du sidder ikke på hænderne, men byder aktivt ind med idéer, så alle får glæde af din viden og input. Vi vægter, at du har et stort drive og et højt engagement, og at din tilgang smitter positivt af på dine omgivelser.

Du har en relevant kandidatgrad – fx fra datalogi. Erfaring fra pensionsbranchen vil være et plus, men er ikke et krav. Derudover ser vi gerne, du har erfaring med:

  • C#
  • Winforms
  • Microsofts teknologi stack (.Net, SQL)
  • Git

Det vil også tælle til din fordel, hvis du kender til:

  • DevOps
  • CI/CD
  • Azure Pipelines
  • Execute360 platformen
  • Agile arbejdsmetoder (Kanban eller Scrum)

Gode udvklingsmuligheder

Vi har som ambition at modernisere vores it-løsninger og opnå nye kompetencer inden for bl.a. DevOps, CI/CD og testautomatisering. Vi prioriterer efteruddannelse højt, så vores viden altid er up-to-date, og vi kan styrke vores samlede kompetencer og forbedre vores leverancer.

Bliv del af en velfungerende organisation

Vi håber, du har lyst til at blive en del af en kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling, hvor vi skaber resultater til fordel for kunderne. Ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en af markedets bedste pensionsordninger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi indkalder løbende til samtale så send din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål så kontakt udviklingschef Kasper Nybo Hansen på knh@sampension.dk.


I Sampension tilbyder vi arbejdsmarkeds- og firmapensioner. Vi arbejder hver dag på at levere høje afkast, lave omkostninger, attraktive produkter og ambitiøs rådgivning. Det sker på ansvarlig vis med blik for at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling.

Sampension Livsforsikring A/S, Arkitekternes Pensionskasse, Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger og ISP Pension er fælles om at skabe mest mulig værdi til vores 330.000 kunder og medlemmer.

Gem job

Sampension A/S
Publiceret: 9. juni 2021

Arbejdssted

Location Hellerup

Job hos virksomheden