2nd line it-supporter


I Sampensions IT Drift og Support-afdeling servicerer vi knap 340 kolleger, og vi søger en teknisk stærk 2nd line it-supporter eller datatekniker til vores team.

Du bliver en del af en fantastisk IT-afdeling på 13 dedikerede medarbejdere, der dækker support og drift af IT-platformen i hele Sampension. Vi er ambitiøse, respekterer hinanden og sætter pris på vores forskellige kompetencer. Opgaver løses i fællesskab, og vi vægter en hyggelig omgangstone med plads til humor og grin – også når vi har travlt.

Om jobbet

I jobbet som 2nd line it-supporter vil du:

  • sidde i en backoffice-funktion med ansvaret for bl.a. udrulning af image og patch management samt 2nd line support
  • ofte arbejde med udvikling, effektivisering og automatisering af processer i Servicedesk
  • bygge og vedligeholde softwarepakker til udrulning til klienter
  • vedligeholde GPO’er og indgå i fejlsøgning ved større incidents 
  • kunne se frem til sparring med en kollega i samme funktion samt med Servicedesk- og Drift-teamet omkring dig.

Om dig

Som person er du analytisk, struktureret og har en metodisk tilgang til opgaver. Du ser muligheder for at optimere arbejdsgange og har erfaring med at tænke ud af boksen. Du er løsningsorienteret og har altid den gode brugeroplevelse for øje.

Du har stor erfaring med scripting, hvor særligt erfaring med PowerShell vil være en fordel, og du har gjort det med gode resultater at fremvise. Du har gerne siddet med ansvaret for udrulning af image og vedligehold af OS på klienter og har erfaring med at bygge og vedligeholde softwarepakker til udrulning.

Du har erfaring med GPO’er, herunder fejlsøgning og tilpasning, og har arbejdet med 2nd line support gennem en del år. Det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med udrulning og vedligehold af firmware og Bios.

Bliv del af en velfungerende organisation

Du bliver en del af et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling. Ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en af markedets bedste pensionsordninger.

Vi indkalder løbende til samtale så send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 8. juli 2021. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt teamleder i IT Drift og Support, Andreas Bo Jensen på ABJ@sampension.dk eller mobil nr. 21 68 93 64.


I Sampension tilbyder vi arbejdsmarkeds- og firmapensioner. Vi arbejder hver dag på at levere høje afkast, lave omkostninger, attraktive produkter og ambitiøs rådgivning. Det sker på ansvarlig vis med blik for at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling.

Sampension Livsforsikring A/S, Arkitekternes Pensionskasse, Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger og ISP Pension er fælles om at skabe mest mulig værdi til vores 330.000 kunder og medlemmer.

Gem job

Sampension A/S
Publiceret: 9. juni 2021

Arbejdssted

Location Hellerup