Senior Developer – IBM CIC


IBM Client Innovation Center Danmark (CIC) søger en udvikler, der foretrækker at arbejde i et dynamisk miljø.

Du kommer til at beskæftige dig med udvikling og automation for vores største kunder – både i rollen som konsulent ude hos kunderne og som udvikler, hvor du vil bygge projekter op fra bunden ved hjælp af nye teknologier såsom Blockchain, IoT, AI, Kubernetes /OpenShift.

Som software developer i CIC’et vil du få adgang til IBM’s banebrydende teknologi-stack og komme til at rådgive kunder i deres digitaliseringsprocesser. Du vil deltage i varierende projekter på flere platforme (IBM Hybrid Cloud, Azure, AWS, Google) og med mange programmeringssprog (Java, C#, Python) og værktøj. På samme tid får du mulighed for at udfolde og udvikle dine tekniske, konsulent- og ledelsesmæssige færdigheder.

Vi leder lige nu efter flere software developers indenfor både frontend, backend og fullstack til vores team i CIC’et, der er partner til IBM’s konsulent forretning og motoren i virksomhedens innovationsagenda.

 • Er du interesseret i backend, og mestrer du programmeringssprog som Java eller C#?
 • Er du skarp til frontend og har erfaring med moderne frontend JavaScript bibliotek (ex. Angular, React, Vue)?
 • Er du i stand til at tage udgangspunkt i kunders teknologiske platforme og kombinere dem med de nyeste teknologier?

Kan du sætte kryds ved en eller flere af ovenstående, så kontakt os!

Your Role and Responsibilities

Som software developer vil du:

 • komme til at arbejde på større projekter og i teams, der står for udvikling, tilpasning.
 • levere banebrydende og effektive softwareløsninger – ofte til nogle af de mest forretnings- og samfundskritiske IT-systemer i Danmark.
 • opnå kendskab til forskellige brancher indenfor offentlige og private kunder.
 • bringe dine egne visioner og erfaring i spil, når du sammen med vores teams vækker nye teknologier til live og åbner hidtil usete muligheder hos vores kunder.

Hvad kommer du med?

 • Du har flere års erfaring indenfor softwareudvikling.
 • Du er innovativ, videnshungrende og har mod på at udfordre status quo.
 • Du er fortrolig med udvikling til en eller flere Clouds (ex. AWS, Azure, IBM Cloud, Google Cloud).
 • Du har arbejdet agilt i team (ex SCRUM , SAFe).
 • Du kan muligvis ikke mestre alle sprog eller teknologier, men du er passioneret omkring det tekniske og har lyst til at udvikle dine kompetencer.

Required Technical and Professional Expertise

Vi arbejder med lokale kunder i Danmark, derfor er det et krav at du kan begå dig professionelt på både dansk og engelsk.

Preferred Technical and Professional Expertise

Udover dine tekniske kompetencerser vi gerne, at du har en stærk forretningsforståelse og gode kommunikative egenskaber.

About Business Unit

IBM Client Innovation Center Danmark (CIC) blev etableret i 2017. Vi er speedbåden, der styrker IBM’s transformation og kapabilitet i Danmark med det sejeste team af unge, talentfulde og innovative konsulenter med kompetencer indenfor nye teknologier og arbejdsmetoder.

Vi har oplevet kraftigt vokseværk og er i dag mere end 90 medarbejdere fordelt på to kontorer i henholdsvis København og Aarhus. Vi arbejder på et væld af spændende projekter på tværs af roller og indenfor en række forskellige industrier. Derudover udvikler vi også løbende på nye forretningsidéer og innovative løsninger til vores kunder. Vi brænder for at udvikle vores kunders såvel som medarbejderes forståelse og brug af nye teknologier og arbejdsmetoder.

Vores kollegaer er fordelt indenfor seks practice områder; Business Delivery, Data Science and Engineering, Agile, Test & Automation, UX & Design og Cloud Development.

Your Life @ IBM

Vi er nok anerledes, end hvad du umiddelbart forventer af os. Vi i CIC er en del af en stor global organisation, men vi har en flad struktur og vores egen unikke kultur lokalt, som er præget af ’scale-up’ vibes og vores gennemsnitsalder på 28 år blandt vores konsulenter. Vi elsker at suge ny viden til os og gør det hverdag! Vi er stolte af vores stærke faglige fællesskab og hvordan vores konsulenter på tværs af roller bringer innovative forretningsidéer og løsninger på bordet for vores kunder. Hvis du ser dig selv som en, der aldrig er træt af at lære og intet problem er for stort til at blive løst, så vil du passe godt hos os. Derudover går vi meget op i at have det sjovt sammen, og vi mener, at det er en vigtig del af fundamentet for en god arbejdsplads. Vi laver løbende fede faglige såvel som sociale events, som styrker sammenholdet på tværs af practice grupper og lokationer

About IBM

IBM’s største opfindelse er IBM’erne. Vi tror på, at fremskridt skabes gennem progressiv tænkning, progressivt lederskab, progressive målsætninger og progressiv handling. IBM’ere tror på, at intelligens, fornuft og videnskab kan forbedre forretninger, samfundet og vilkår for mennesker. Siden 1911 har vi genopfundet os igen og igen, hvilket har gjort os til verdens største teknologi-og rådgivende arbejdsgiver med 380.000 IBM’ere globalt fordelt over 170 lande.

Gem job

IBM Client Innovation Center
Publiceret: 10. juni 2021

Arbejdssted

Location København og Aarhus