SAP-in­te­gra­tions­ud­vik­ler


Vil du være en del af et af Danmarks førende udviklerteams og være en central del af SAP-integrationen hos Lemvigh-Müller?

Lemvigh-Müller søger en SAP-integrationsudvikler til arbejde på hovedkontoret i Herlev, eller alternativt på filialkontoret i Kolding. 

Du bliver en vigtig del af en stor og professionel IT-organisation på over 50 dedikerede medarbejdere. Din rolle bliver at vedligeholde og videreudvikle på Lemvigh-Müllers SAP PO, API Management og SAP Cloud Integration løsninger. 

Jobbet

Lemvigh Müller ved, at kontinuerlig investering i digitale teknologier er en meget vigtig konkurrenceparameter. Derfor søger vi endnu en konsulent til styrkelse af SAP PO-teamet.

Du får frihed under ansvar og mulighed for at skabe dig en karriere i Lemvigh-Müller, efterhånden som du sætter dit præg og påvirker virksomheden i en positiv retning. 

Du kommer til at indgå i tæt samarbejde og samspil med salgs- og marketingkonsulenter, så dine produkter dels følger best practices på området samt tilgodeser slutbrugerens behov.

En stor del af jobbet bliver at varetage flere forskellige udviklingsopgaver på samme tid – og være i stand til at prioritere din indsats

Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:

 • Levere middleware-løsninger til grænseflader mellem forskellige markedsledende applikationer.
 • Støtte og uafhængigt udføre projektopgaver
 • Identificere og løse problemer ved hjælp af analyse, erfaring og beslutningstagning
 • Vælge de mest relevante værktøjer / teknikker til at opfylde specifikke krav og udnytte forudleveret indhold fra SAP og andre partnere for at reducere den tekniske gæld og tid til implementering
 • Udvikling af løsninger på klientproblemer gennem anvendelse af metoder og værktøjer 
 • Validering af løsninger til fageksperter
 • Planlægning og eksekvering af kundeworkshops
 • Design og opbygning af integrationer og grænseflader, samt oprette planer for integration og test af enheder

Kendskab til EDI er en fordel i jobbet. 

Personen

Din uddannelse er mindre væsentlig. Vi går derimod op i, at du er en solid SAP-integrationsudvikler med alt, hvad det indebærer. 
Det er vigtigt, at du bidrager til den løbende udvikling af metoder og værktøjer. En stor del af jobbet er desuden, at du uafhængigt kan eje en arbejdsstrøm, samt gennemgå og potentielt lede arbejdet med mere junior personale.

Vi forventer, at:

 • Du har erfaring med SAP/PI, PO og gerne API Management og/eller SCPI
 • Du demonstrerer ansvarlighed og bidrager til en vellykket realisering af kundemål
 • Du har gode kommunikationsevner og er i stand til både at lære – og lære fra dig
 • Du er tålmodig, anerkendende og venlig i din omgang med kollegaer
 • Du er struktureret, målrettet og resultatorienteret 
 • Du går detaljeorienteret til dit arbejde, men kan samtidig sætte det sidste punktum ved både små og store projekter
 • Du formår at kombinere en god forretningsforståelse med teknisk indsigt
 • Du kan forstå fordelene ved at bruge avancerede metoder og værktøjer og deres anvendelse på et bestemt engagement. 

Hvis du har erfaring fra lignende stilling, er det et stort plus. Det vigtigste er dog, at du kan styre og gennemføre dine opgaver på et niveau, der sikrer en kontinuerligt høj kundetilfredshed. 

Dine muligheder

Du får 50 engagerede, dygtige og hjælpsomme kolleger, der hver dag arbejder for at være højt performende teams. Vi arbejder i et uformelt miljø, og du har mulighed for i din stilling at opleve et stort selvstændigt ansvar, få gode ansættelsesvilkår og modtage sparring på højt fagligt niveau. 

Hos Lemvigh-Müller vægter man medarbejdertrivsel og godt kollegaskab højt og tilbyder en række personalegoder samt fleksible arbejdsforhold med moderne og åbne kontorfaciliteter i Herlev. Lemvigh-Müller er en organisation uden tungt bureaukrati, hvor der kan være kort vej fra idé til handling.

Ansøgning

Lemvigh-Müller samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon 2425 8808 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg jobbet her” knappen.

Hos Lemvigh-Müller, som er en af Danmarks 100 største virksomheder, arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater. Læs mere på www.lemu.dk/om-os

Gem job

Lemvigh-Müller
Publiceret: 11. juni 2021

Arbejdssted

Location Herlev eller Kolding