Ma­na­ge­ment-kon­su­len­ter til vores Analytics-team som vil arbejde med da­ta­stra­te­gi, gover­nan­ce og ma­na­ge­ment i København


Bliv en del af vores team

Brænder du for at omsætte kompleks data til realisering af forretningsværdi? Har du en god dataforståelse, og besidder du stærke analytiske evner? Så er det måske dig, vi leder efter til vores Analytics-team, hvor vi p.t. søger talenter inden for data strategi, governance og management.

Hos PA Consulting bliver du en del af et internationalt konsulenthus, der hjælper nogle af de største virksomheder og offentlige organisationer med transformative forandringer i spændingsfeltet mellem teknologi, strategi og innovation. Som konsulent hos os vil du være med til at levere nogle af markedets mest interessante forretningsdrevne, teknologiske og kulturelle forandringsprogrammer. Vi er kendt for at levere værdi fra strategi til implementering, og vi arbejder målrettet med at inspirere, udfordre og hjælpe vores kunder i processen med at realisere deres forretningsmæssige ambitioner.

Som en del af Analytics-teamet vil du:

 • Understøtte vores kunder med at oversætte forretningsudfordringer til dataløsninger på et strategisk, taktisk og operationelt niveau
 • Udforske potentielle analytiske løsninger til disse udfordringer i tæt samarbejde med PA Consultings data science-eksperter og kunden
 • Drive og vejlede om realisering af ”minimum viable products” (MVP’er) for datadrevene løsninger
 • Understøtte kunder i brugen af og drage fordel af de realiserede løsninger
 • Bringe datadrevne løsninger ind i produktion i samarbejde med bl.a. data scientists
 • Udføre datamodenhedsvurderinger
 • Uddybe og realisere planer for udvikling af datakapabiliteter, oversat til konkrete faser og resultater
 • Håndtere forskellige seniorinteressenter hos kunden og internt i PA (fx data science, BI, IT etc.).

Udover at eksekvere spændende projekter hos kunder vil du som en del af Analytics-teamet spille en vigtig rolle i den videre udvikling af vores data-propositions i forskellige industrier.

Hos os vil din hverdag være præget af spændende og varierende projekter. I Danmark arbejder vi med en bred vifte af kunder i forskellige industrier; den offentlige sektor, den finansielle sektor, consumer & manufacturing, healthcare & life sciences samt transportsektoren. Du vil arbejde tæt sammen med kollegaer fra hele PA, såvel som med kundens teams og leverandører, når du leverer komplekse og udfordrende projekter. Det er derfor vigtigt, at du har stærke samarbejdsevner.

Du vil få mere end 200 af landets dygtigste management-konsulenter som dine nye kollegaer. Vi tror på, at værdien skabes i det gode, tværfaglige samarbejde og skulder ved skulder sammen med vores kunder. Du vil blive en del af et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde, sparring og at spille hinanden gode. Et miljø der fordrer læring og ny viden, så vi sammen kan levere de bedste resultater til vores kunder. Hos os følger du med i den nyeste udvikling på området, samtidig med at du har adgang til uddannelse og certificeringer. Vi leder derfor efter dig, der har en åben og nysgerrig tilgang til løsning af udfordringer, og som er drevet af at tilegne sig ny viden.

Din ansættelse hos os starter med en grundig introduktion. For at støtte op om din udvikling vil du fra første dag få tilknyttet en fast konsulent som manager og mentor, som sammen med dig bl.a. udarbejder en udviklingsplan tilrettet dine kompetencer og interesser.

Det, vi kigger efter

Vi søger konsulenter til flere forskelige niveauer, så søg både hvis du er relativt nyuddannet, eller hvis du har mange års erhvervserfaring med dig i rygsækken. Vi leder efter følgende kompetencer:

 • En relevant kandidatgrad med topkarakterer inden for business administration & information management/systems, digital innovation & management, spændingsfeltet mellem forretning og it eller lign.
 • Demonstreret erfaring med realisering af datadrevne løsninger (BI, AI, ML)
 • Viden om data flows, visualiseringsteknikker og værktøjer
 • Viden om data management (fx DAMA-DMBOK og/eller DMM) og anvendelse af komponenter inden for disse såsom data governance, datakvalitet og data lineage m.v.
 • Erfaring med data management-værktøjer såsom Talend, Informatica og Collibra er relevant, men ikke et krav
 • Erfaring som management-konsulent er en fordel, men er ikke et krav
 • En initiativrig, energisk og vedholdende tilgang til løsning af udfordringer der sikrer, at vi leverer de bedste resultater til vores kunder
 • Erfaring fra én eller flere af følgende industrier; den offentlige sektor, den finansielle sektor, consumer & manufacturing, healthcare & life sciences eller transportsektoren
 • Et flydende tale- samt skriftsprog på dansk og engelsk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR & Talent Attraction-teamet på nordiccareers@paconsulting.com.

Send os din ansøgning CV og karakterbevis allerede i dag, da vi interviewer løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om PA

PA Consulting er en global konsulentvirksomhed med fokus på innovation og transformation.

I Danmark har PA Consultings rådgivning et digitalt og innovativt afsæt, og herhjemme står konsulenthuset især stærkt i den offentlige sektor, den finansielle sektor, consumer & manufacturing, healthcare & life sciences samt transportsektoren.

PA beskæftiger 3.300 ansatte globalt, heraf 350 i de nordiske lande og 200+ i Portland Towers, Nordhavn, Danmark.

Inclusion & Diversity

Vi tror på, at diversitet skaber en stærkere virksomhed, og vi stræber efter at ansætte folk med forskellige idéer, stile og kompetencer. Denne diversitet stimulerer et rigt og kreativt miljø – et hvor vores folk udvikler sig, og hvor vores kunder sætter pris på de vedvarende resultater.

Vi bestræber os på at rekruttere, promovere og belønne vores folk baseret udelukkende på deres evne til at bidrage til PA’s mål uden hensyntagen til køn, etnicitet, funktionsnedsættelse, religion, nationalitet, seksuel orientering, alder og civilstatus.

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 11. juli 2021

Arbejdssted

Location København