Struk­tu­re­ret og erfaren Assistant Product Owner til IT-virk­som­hed i vækst


Kan du i samarbejde med vores Product Owner omsætte strategi og mål til relevante forretningsløsninger, og ønsker du et job, hvor du sammen med kollegaer og kunder udvikler moderne POS- og betalingssystemer? – Så er du måske vores nye kollega i udviklingsafdelingen.

OnlinePOS er en IT-virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og produktion af moderne POS- og betalingssystemer til restauranter, barer, detailbutikker og mange af sommerens store festivaller og events. Vi søger en Assistant Product Owner, som vil med på vores rejse og videreudvikle de produkter, som har gjort os til en af de førende spillere i branchen. Vi søger dig, som i et relevant sammenspil med kollegaer og kunder kan modne idéer, forestå facilitering og projektledelse, og som er motiveret for et tæt samarbejde med Product Owner, udviklingsteam, Aftersales og øvrige interessenter.

”Udviklingsafdelingen arbejder med en meget kompleks betalingssystemplatform, inden for et område, hvor vi er firstmovers. Vi er dygtige og ambitiøse og har igangsat en spændende agil rejse, hvor du kan se frem til mange udfordringer med stor mulighed for faglig og personlig udvikling,” Udviklingschef Trine Merete Hagemann.

Vær med til at skabe fremdrift og struktur i en nøgleafdeling

Udviklingsafdelingen, som i dag består af 15 kompetente medarbejdere, er i gang med et modenhedsløft, hvor vi, ved implementering af en agil udviklingsmetode (SCRUM), optimerer måden, vi arbejder på. Som Assistant Product Owner er du, i tæt samarbejde med vores Product Owner, en del af denne udvikling. Det er derfor afgørende, at du besidder overblikket og lysten, til at skabe struktur og fremdrift i sammenspil med resten af organisationen.

Som Assistant Product Owner får du en central rolle, hvor du understøtter Product Owner med at omsætte strategi og behov i forhold til prioritering, facilitering og specifikation af opgaver mod målet om værdiskabende løsninger for vores kunder. Dertil kommer koordinering og projektledelse af opgaver i tæt sammenspil med den øvrige organisation, herunder vores Aftersales afdeling. Du bliver således bindeled mellem relevante interne og eksterne interessenter, og det vil være en væsentlig del af din hverdag at sikre den løbende forventningsafstemning og kommunikation. 

Vi søger derfor dig, som udover erfaring med projektledelse også har erfaring med, og interesse i, agil softwareudvikling. Vi søger dig, som er yderst stærk i kommunikationen og i samarbejdet med mennesker. Sidst, men ikke mindst, så søger vi dig, som har evnen og interessen i et tæt samarbejde med Product Owner, hvor du prioriterer og understøtter vedligeholdelsen af Product Backlog, Sprint planlægning og gennemførelse af Sprint Review og Refinement. Målet er udvikling af forventningsafstemte løsninger, hvor brugere og relevante interessenter sættes i centrum og oplever sig både inddraget og hørt.

Øvrige kendetegn:

 • Du er en teamplayer, har gode kommunikationsevner og er særdeles stærk i et samarbejde, hvor du arbejder hårdt i opbygningen og vedligeholdelsen af relationer. Du formår at facilitere diskussioner og beslutningstagning, og du trives i et hektisk og uformelt miljø med tæt samarbejde med mange interessenter.
 • Du arbejder struktureret og kan etablere et godt overblik, som du synliggør i samarbejdet med dine kollegaer med henblik på indsigt og et godt sammenspil. Du formår at bringe din strukturerede tilgang ind som det gode eksempel for andre til inspiration og gavn i jeres samarbejde.
 • Du er forretningsorienteret og er i stand til at arbejde analytisk, hvor du omsætter data til relevant viden i form af dokumentation, der har til hensigt at skabe god og saglig argumentation. Du evner at forstå og operationalisere komplekse problemstillinger og nedbryde dem i konkrete opgaver og leverancer, hvor du med dit overblik styrer leverancer helt i mål.

Faglige kompetencer:

 • Du arbejder i dag som (Assistant) Product Owner eller Projektleder og har flere års erfaring i rollen samt erfaring med agile udviklingsmetoder.
 • Du har uddannelse på bachelor/kandidatniveau og kan med fordel fremvise relevante agile certificeringer.
 • Du har en solid forståelse for it-udvikling, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra restaurations- og eventbranchen eller er i stand til hurtigt at sætte dig ind i området.
 • Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk, skriftligt som mundtligt.

Vi tilbyder dig:

Du træder ind i en ung, dynamisk virksomhed med 50 ansatte med hovedkontor i Randers samt kontorer i København og Norge. Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi arbejder tæt sammen, så vi hele tiden bliver bedre. Vi vægter det sociale højt og afholder mange arrangementer uden for kontoret.

 • Et fælleskab udover det sædvanlige, hvor det sociale er i højsæde. Det vil du opdage allerede på din første dag, hvor vi står klar med en varm velkomst
 • Muligheden for at arbejde med nye og innovative løsninger. Hos os er der altid gang i nye spændende projekter
 • En arbejdsplads hvor din læring aldrig stopper. Vi kan altid blive bedre, og derfor stræber vi altid efter at lære noget nyt. Har du et ønske om at komme på kursus, som giver værdi for dig og virksomheden, så er vi meget lydhør
 • En karrierevej, hvor stillingen, du starter i, sjældent er den samme efter 2 år
 • Løn efter kvalifikationer, herunder pensionsordning samt sundhedssikring

Du kan læse mere om vores virksomhed på www.onlinepos.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til HR-Ansvarlig Pelle Højberg på +45 71 74 28 40 eller Udviklingschef Trine Merete Hagemann på +45 71 74 99 06.

Du vil referere til vores Udviklingschef Trine Merete Hagemann.

Du bedes sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

OnlinePOS
Publiceret: 11. juni 2021

Arbejdssted

Location Randers