Bid Manager


Vil du være en del af en spændende vækst- og transformationsrejse? Evner du at udvikle Sentia’s Bid Management-forretning? Har du erfaring med offentlige og private udbud indenfor IT? Så leder vi efter lige præcis dig!

Vi mener, at den digitale verden er kernen i enhver virksomhed, og vi drives af at finde de bedste IT-løsninger sammen med vores kunder. Vi er i øjeblikket på en spændende transformationsrejse, hvor vi optimerer vores interne struktur, fra vores systemlandskab til at udfordre traditionelle arbejdsmetoder.

Vi inviterer dig på denne spændende rejse, hvor vi konstant er i udvikling og derfor kan du ikke lade være med at vokse sammen med os.

Om rollen

Som vores Bid Manager vil du spille en essentiel rolle i vores vækst-rejse og sikre at Sentia tager del i budrunder og vinder projekter og derved bidrager til Sentia’s vækstmål.

I stillingen vil du få mulighed for at sætte dit præg på processer og få ansvaret for at forme Sentia’s Bid Management-forretning i tæt samarbejde med Head of Presales.

Du vil blive ansvarlig for at identificere muligheder sammen med vores Account-team og indgå i komplekse budprocesser fra A- Z.

I Sentia trives vi ved at være vores kunders fortrukne og langsigtede samarbejdspartner og derfor er det vigtigt for os at vi skræddersyer markedets bedste løsninger som passer til kundens forretning.

Vi drives af at skabe langsigtede løsninger sammen med vores kunder og derved sikrer et stærkt fundament for fremtidigt samarbejde.

Du vil være en del af vores passionerede kommercielle afdeling og dit faste arbejdssted vil være på vores kontor i enten Herlev, Århus eller Odense, hvor du vil blive en del af vores kompetente presales team, med direkte reference til Head of Presales.

Du vil derudover være ansvarlig for:

  • Designe og præsentere kundespecifikke og værdiskabende private og offentlige udbud baseret på Sentia’s produkter/ydelser
  • Vedligeholdelse af markeds- og porteføljeviden og bidrage til et højt niveau af Sentia’s services og løsninger, så vi altid er markedsførende og konkurrencedygtig indenfor relevante udbudsrunder
  • Projektstyring og ledelse af komplekse tilbud og udbud
  • Markedsovervågning samt gennemføre win/loss reviews

Sentia – lead the way

Vi mener, at vi skylder vores kunder og os selv, at vi kontinuerligt skubber status quo og vi insisterer vi på at være first-movers med erfaring fra gennemtestede metoder. Derfor fokuserer vi meget på IT-sikkerhed, Application Management og cloud-løsninger, så vi kan tilbyde vores kunder en bred vifte af relevante løsninger, som kan løfte deres forretning.

Vores strategi er, at vi investerer i vores folk og vi trives med altid at være up to date, både med hensyn til certificeringer og tekniske kompetencer, så vi kan levere langsigtede og holdbare løsninger til vores kunder.

Vi er en global organisation med en stærk tilstedeværelse på markedet. Vi skubber videndeling på tværs af grupper og stræber efter løbende udvikling, både individuelt og med vores kunder.

Du besidder en iværksætterånd og trives med at videreudvikle og udfordre status quo

For at blive en succes i denne rolle, har du erfaring med offentlige og private udbud og har tidligere være med til at udvikle Bid Management-funktionen med succes.

Du ser løsninger hvor andre ser begrænsninger og du besidder stærke kommercielle færdigheder.
Du er selvkørende og en proaktiv holdspiller der nyder at arbejde på flere muligheder og projekter samtidigt.

Vi forventer følgende af dig:

  • Du har en baggrund fra lignende stilling i IT-branchen med minimum 5 års erfaring som Bid Manager
  • Du har erfaring som tilbudsprojektleder og gerne erfaring som technical writer og evner at oversætte den tekniske del af udbuddet til et kommercielt sprog for de komplekse IT-løsninger som Sentia leverer
  • Du har erfaring med at drive offentlige og private udbud fra A-Z
  • Du har en udpræget strategisk tankegang og stærke kommunikationsevner og evner at tilgå komplekse processer indenfor udbud
  • Du besidder et godt overblik og en metodisk og struktureret tilgang, som gør at du altid når deadlines
  • Du er løsningsorienteret og har en proaktivt arbejdsstil og besidder skarpe præsentations- og kommunikationsevner

Interesseret?

Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet det rette match. Vi vil derfor gerne invitere dig til at sende os dit CV og nogle passionerede linjer hvor du fremhæver hvorfor DU netop er det rette match for Sentia.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du har nogle spørgsmål vedr. Sentia eller positionen, venligst kontakt Talent Acquisition Manager – Maria Borgensgaard på +45 3178 6962.

Ansøgningsfrist: Løbende.

Gem job

Sentia Denmark A/S
Publiceret: 11. juni 2021

Arbejdssted

Location Herlev, Århus eller Odense