Vil du bringe din agile erfaring til toppen af dansk er­hvervs­liv?


Bliv en del af vores team

Som agil management-konsulent hos os arbejder du med både topledere og mellemledere for at realisere deres vækstambitioner såvel som optimeringer og effektiviseringer. Vores kunder vælger os, fordi vi er i særklasse, når det kommer til at levere forandringer med effekt i store komplekse forandringsprojekter, der involverer interessenter med forskellige ønsker og ambitioner på tværs af forretning, it og stabsfunktioner. De sætter pris på vores samarbejde, fordi vi leverer resultater med udgangspunkt i en pragmatisk tilgang og altid møder folk i øjenhøjde, og fordi vi ser løsninger på både forretnings- og teknisk niveau.

Som management-konsulent i vores agile team bliver du en del af et konsulentteam, der hjælper private virksomheder og offentlige organisationer med at gennemføre strategiske programmer og transformationer. Vi er kendt for at levere værdi fra strategi til implementering og arbejder målrettet med at inspirere, udfordre og hjælpe vores kunder i processen med at realisere deres forretningsmæssige ambitioner.

I tillæg til vores egne gennemprøvede metoder er vi SAFe-guldpartnere og leverer både uddannelse og transformationer baseret på SAFe og andre agile rammeværker til vores kunder. Du bliver en del af et globalt konsulenthus, der blandt andet har stået for verdens største agile transformation. Du vil få mulighed for at deltage gennem hele den agile transformation, og du vil kunne tage forskellige interessante roller – både ledende og udførende.

Vi lægger stor vægt på vidensdeling, vores modeller og det interne netværk. Derfor er vi organiseret i internationale scrum-teams, hvor det forventes, at du aktivt er med til at gøre os alle sammen klogere.

Det, vi kigger efter

Vi søger management-konsulenter på flere erfaringsniveauer. Du får lov til at spænde vidt, som du evner, og vi sikrer, at du både kan levere og udvikle dig fra den første dag.

Har du en baggrund, der giver dig såvel it- som forretningsmæssig forståelse af, hvordan en effektiv eksekveringsorganisation tilfører vores kunder et stærkere forretningsgrundlag, og har du erfaring med agile transformationer, så er du et godt match til vores agile team.

Da vi arbejder både med it-projekter og agile transformationer, har vi behov for dig, som medbringer erfaringer inden for scrum, DevOps og SAFe. Du har måske arbejdet med product management og/eller agil arkitektur. Du kan også være et agilt geni inden for forandringsledelse eller agile forandringsprocesser fra en rolle som agile coach i en stor dansk eller international virksomhed.

Du har en kandidatgrad med topkarakterer, og gerne et par års erfaring som minimum. Du har gerne certificeringer såsom SAFe, Scrum Master, Product Owner eller lignende, og så er du flydende i skrift og tale på både dansk og engelsk.

For at levere værdi til vores kunder er det essentielt, at du er nysgerrig på både forretningens krav og behov og samtidig evner detaljen i det tekniske. Du er hurtig til at sætte dig ind i nye organisationer, brancher og problemstillinger, og så har du ideelt også erfaring i rollen som intern eller ekstern konsulent. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring fra en eller flere af følgende sektorer: Public, Life Science, Finance eller Consumer and Manufacturing.

Hvis du har drive og et ambitiøst fokus på resultater, så skal du søge med det samme. Vi interviewer løbende.

Har du nogle brændende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Talent Attraction team på nordiccareers@paconsulting.com.

Om PA

Vi er et konsulenthus med fokus på innovation og tranformation, der tror på opfindsomhedens evne til at skabe en positiv menneskelig fremtid i en teknologidrevet verden. Vores forskellige teams af eksperter kombinerer innovativ tænkning med gennembrydende teknologier for at kunne avancere hurtigt.

Med et globalt netværk af FTSE 100- og Fortune 500-kunder kan vi tilbyde dig enestående muligheder for udvikling og friheden til at brillere. Ved at kombinere strategier, teknologier og innovation forvandler vi kompleksitet til muligheder og leverer vedvarende resultater til vores kunder, og gør dig i stand til at opbygge en varig karriere.

Inclusion & Diversity

Vi tror på, at diversitet skaber en stærkere virksomhed, og vi stræber efter at ansætte folk med forskellige idéer, stile og kompetencer. Denne diversitet stimulerer et rigt og kreativt miljø – et hvor vores folk udvikler sig, og hvor vores kunder sætter pris på de vedvarende resultater.

Vi bestræber os på at rekruttere, promovere og belønne vores folk baseret udelukkende på deres evne til at bidrage til PA’s mål uden hensyntagen til køn, etnicitet, funktionsnedsættelse, religion, nationalitet, seksuel orientering, alder og civilstatus.

Hvis du skulle have spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen generelt, er du velkommen til kontakte os på nordiccareers@paconsulting.com.

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 11. juni 2021

Arbejdssted

Location København