Kørende tekniker med hånd­værks­mæs­sig erfaring


Vi søger i hele vest for Storebælt - Du bliver tilknyttet vores afdeling i Randers men størstedel af tiden kører du direkte fra dit hjem til kunden.

Acrelec leverer digitale løsninger, hvor det primære fokus er Quick Service Restaurants. Vi leverer komplette løsninger inden for software, hardware og services, som gør det muligt for alle typer af virksomheder at øge deres salg og bistå med at forbedre deres kunders oplevelse. Vi har aktiviteter i 17 lande og har installeret mere end 8.000 løsninger i 47 lande.

Efter grundig oplæring og introduktion får du – sammen med dine kolleger – ansvar for at installere, reparere og servicere samtlige af de løsninger, som vi tilbyder hos vores mange kunder. Derudover dokumenterer du udført arbejde og udfører fejlfinding af mindre komplekse problemer over telefonen eller med hjælp fra egen Support. Du er tit ud-kørende hjemmefra. Mindre opgaver udføres oftest alene, og på de større opgaver arbejder du tæt sammen med dine kolleger.

Velkommen i dit nye team

Du får i alt 22 kolleger hvor af størstedelen er i Rødovre, en mindre del er tilknyttet vores afdeling i Randers. Samlet er der 8 kørende teknikere, som installerer og servicerer kunder i Danmark. Fælles for os alle er, at vi har det hyggeligt, mens vi løser utallige kunders udfordringer, når det brænder på. Og så er vi glade for, at vi i høj grad kan have indflydelse på planlægningen af vores arbejdsdag.

Vi tilbyder en firmabil, computer, telefon, pensionsordning, sundhedsforsikring, arbejdstøj, frokostordning, partneraftaler, funktionærkontrakt og alt hvad du ellers skal bruge for at have en god arbejdsdag.  

Har du en håndværksmæssig baggrund og endda IT-teknisk kendskab?

  • Ideelt set er du elektriker eller anden håndværker med IT-kendskab.
  • Vi hører også gerne fra dig, hvis du er IT-uddannet med håndværksmæssig erfaring.
  • Det kan være, at du i dag arbejder som AV-tekniker, ABA-tekniker eller lignende, og du har gerne indsigt i netværk, AV-teknikker og hvis du kender til POS-systemer, er det et plus.
  • Du taler dansk, og du er i stand til at læse tekniske manualer på engelsk.
  • Vi ser gerne at du i spidsperioder er fleksibel mht. arbejdstider.
  • Du er udadvendt, med højt energiniveau og god kundeservice falder dig naturligt.
  • Vagtordning kan blive tilbudt efter behov.

Denne stilling kræver håndværksmæssig erfaring på professionelt niveau og vi forventer at du kan begå dig på en byggeplads. Der vil ofte være arbejde på fx stiger, tunge løft, osv.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på www.acrelec.com.

Gem job

Acrelec Danmark
Publiceret: 6. august 2021

Arbejdssted

Location Randers og vest for Storebælt