Ap­plic­a­tion Manager søges til danskernes fore­trukne husbygger-firma


Er du en skarp analytiker, motiveres du af at drive forbedringer af interne systemer og processer, og har du lysten til at blive en del af en organisation, der er på en spændende vækstrejse til et mere moderne IT-landskab?

Så står vi klar til at byde dig velkommen indenfor hos HusCompagniet.

Det husbyggende kompagni, der er kommet for at blive

Med mere end 40 års erfaring og en stærk likviditet bag os kan vi stolt bryste os af at være danskernes foretrukne partner, når de skal bygge deres nye hjem.

Du bliver en del af en landsdækkende virksomhed og får din daglige gang på kontor i Virum, hvor du refererer til vores IT Chef. Her får du en masse engagerede og positive kolleger, som hver især bidrager til vores fortsatte succes.

Du tager ansvaret for vores applikationer fra a-z

Dine arbejdsopgaver kommer til at spænde vidt og vil blandt andet omfatte, at:

 • sikre at HusCompagniets applikationer drives sikkert og professionelt - herunder Business Central, Dynamics CRM samt Dokumenthåndteringssystemet
 • sikre en tydelig governance af krav/ønsker
 • samarbejde med leverandører og vores afdelinger i Danmark og Sverige
 • sikre compliance
 • analysere processer og omsætte krav til funktionelle IT-løsninger
 • koordinering mellem interessenter
 • support ift. daglig drift
 • planlægning og koordinering af systemændringer, inkl. test og dokumentation
 • projektledelse af mindre projekter

Du nyder derfor at have et bredt ansvar, hvor du får en central rolle som ansvarlig for at drive forretningsapplikationer, der er med til at understøtte hele organisationen. Du trives tilmed i en hverdag med ofte varierende arbejdsopgaver, der også kan byde på nyt.

Planlægning og koordinering for øje

Som følge af at din hverdag både omhandler kunder, medarbejdere og leverandører i Danmark og Sverige, besidder du gode kommunikative evner på dansk og engelsk, og du har let ved at samarbejde på tværs af forskellige interessenter.

Du evner at planlægge og koordinere systemers vedligeholdelse og udvikling qua din analytiske tilgang til dine arbejdsopgaver. I den forbindelse forventer vi, at du har:

 • minimum 5 års erfaring som applikationsansvarlig, hvorunder du har kendskab til koordinering af udviklingsprocessen samt gennemførelse af uddannelse / workshops
 • minimum 3 års erfaring med ERP, Business Central / NAV gerne kombineret med erfaring inden for CRM eller Dynamics CRM samt Dokumenthåndteringssystem

Dette kommer til udtryk i en overordnet forretningsforståelse – gerne inden for Bygge- og anlægsbranchen. Dette er dog ikke et krav.

En familiær arbejdsplads med en positiv ånd

Hos os er der ingen smalle steder, når det gode sammenhold skal plejes, eller når en medarbejder ønsker fleksible mødetider i en periode. Hos HusCompagniet er vi nemlig meget imødekommende ift. tilrettelæggelsen af dit arbejde, ligesom vores medarbejdere også altid er klar på at give den en ekstra skalle, når det kræves. På den måde når vi bedst vores fælles mål og skaber fortsat succes – som én stor, positiv familie. Du trives derfor i en afslappet kultur med højt til loftet.

Interesseret?

Så upload din ansøgning og CV via linket "Søg jobbet her" nederst på siden hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til kontakte IT Chef Mette Schultz på tlf. +45 20 47 79 14.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

HusCompagniet A/S
Publiceret: 14 June 2021

Arbejdssted

Location Virum