Dygtige fullstack udviklere søges! Vil du også udvikle software, der sikrer Danmarks grønne om­stil­ling?


Der er måske ikke så mange, der ved det endnu, men Danmarks grønne omstilling er på mange områder lig med ny, skalérbart og fremtidssikret software. Software, der skal kunne rumme en eksponentielt stigende mængde data. Og det er dét, vi laver i Systemate. Vi leverer kritisk software til forsyningssektoren, der har direkte indflydelse på den grønne omstilling i Danmark og ikke mindst på, om Danmark når EU’s klimamål for både 2030 og 2050. Vores software spiller bl.a. allerede en afgørende rolle i Danmarks udnyttelse af grøn strøm, optimal genanvendelse af ressourcer og nedskæring af CO².

Kritisk software kræver dygtige udviklere

En sprængfyldt ordrebog og fuld fart på de grønne fremtidsplaner kræver bl.a. nye dygtige udviklere. Vi søger derfor en håndfuld dygtige og erfarne udviklere, der har lyst til at springe med ombord på Systemates – og Danmarks – grønne rejse. Lige nu søger vi udviklere til en håndfuld forskellige projekter, der er lokaliseret i Jylland. Fælles for projekterne er, at der skal udvikles omfattende softwaresystemer til store danske kunder. Det er bl.a. kunder, der agerer på det danske elmarked, og som er en vigtig del af kritisk dansk infrastruktur. De systemer, vi udvikler, skal kunne håndtere enorme datamængder, og samtidig stilles der høje krav til performance, sikkerhed og driftssikkerhed døgnet rundt.

Vores nye kollegaer skal gerne have 3-5 års erfaring som enten fullstack eller backend udvikler, samt gerne have erfaring med – eller være nysgerrig på – følgende teknologier og metoder:

  • C#
  • .NET Core
  • Automatisk test
  • SOLID-principperne
  • Continuous Delivery

Dit mindset spiller den største rolle

Listen med teknologier ovenfor er hverken lang eller fyldestgørende, og den skal blot ses som et udgangspunkt. Det er netop, fordi det er mindst lige så essentielt, at du som ny kollega har det helt rette mindset. Vi søger nemlig kollegaer, der har mod på at sætte sig ind i et ambitiøst, komplekst og hurtigt vekslende domæne. Det er tale om et domæne, der kræver en vis mængde videbegærlighed og nysgerrighed – både på domænet i sig selv, samt de fremtidsorienterede teknologier som domænet fordrer. Det kunne f.eks. være Microsofts cloud-platform Azure og en stor portion af de underliggende Azure-teknologier.

Den software, som vi udvikler, skal holde i mange år frem. I den forbindelse er det vigtigt, at vi gør vores allerypperste for, at softwaren laves godt første gang. Derfor håber vi, at du vil tage aktiv del i udviklingen af disse nye softwaresystemer og har lyst til at byde ind ift. den tekniske opbygning på baggrund af tidligere erfaringer, holdninger til best practises og lignende.

Dagligdagen i Systemate

Systemate er et aarhusiansk softwarehus, der har eksisteret i over 20 år. Hos Systemate er der rig mulighed for, at du kan dyrke din faglighed og samtidig blive udfordret på daglig basis. Vi er nemlig en samlet flok på lige knap 100 passionerede IT- og udviklingsentusiaster, der ikke kunne drømme om at springe over hvor gærdet er lavest. Og dette holder vi hinanden oppe på. Vi går ind for det gode, gedigne håndværk, og fordybelse i koden prioriteres højt. Når du møder os, vil du opleve en gruppe åbne og glade mennesker, der aldrig er for fine til et godt grin og en god portion selvironi. Vores organisationsstruktur er flad som en pandekage, og det betyder i praksis, at alle er med til at afgøre, hvordan Systemate skal se ud i morgen.

Har vi vakt din interesse?

Hvis vi har vakt din interesse på den ene eller den anden måde? Eller er du interesseret i at høre mere om de konkrete projekter? Uanset hvad vil vi meget gerne høre fra dig enten i form af en traditionel ansøgning, en mail med blot dit cv eller et uformelt og nysgerrigt opkald. Du skal være velkommen til at give Jan Højgaard Rasmussen et kald på telefonnummer 4248 8484 eller sende ham en mail på jhr@systemate.dk. Han har altid tid til en uforpligtende samtale.

Hvis du omvendt ønsker at sende os alle dine informationer i form af CV og/eller ansøgning, så sendes dette til job@systemate.dk. Ansøgningsfristen er d. 1. september 2021, men vær ikke bleg for at kontakte os hurtigst muligt, da vi tager kandidater ind til samtaler løbende.

Gem job

Systemate
Publiceret: 14. juli 2021

Arbejdssted

Location Aarhus