BI-udvikler til IT-af­de­lin­gen


Bliv en del af et team af erfarne IT-medarbejdere, hvor du leverer løsninger til gavn for vores kunder og dine kollegaer.

Hos Jutlander Bank leverer vi hver dag løsninger, der effektiviserer vores kollegaers arbejdsdag, så de får overskud til det vigtigste – at yde vores kunder den bedste rådgivning.

Skal du være vores nye kollega?

Vores organisation vokser, og nu har vi brug for en dygtig kollega.

Spændende opgaver og faglig udfordring

Du vil blive involveret i mange forskellige typer af udviklingsopgaver til hele vores organisation og vil deltage i hele processen fra analyse, udvikling og implementering til drift og videreudvikling. Dine opgaver er blandt andet at bidrage til optimering af SAS Datawarehouse struktur/arkitektur, ETL arbejde, tilrettelæggelse af data og opbygning af datamarter til forretningsbrug.

Vi forventer, at du:

  • har indgående kendskab til SAS Management Console, SAS DI Studio og SAS Enterprise Guide og gerne kendskab til SAS Visual Analytics
  • har stor viden om datamodeller og forretningsprocesser, og meget gerne erfaring med datamodel i et SDC-pengeinstitut
  • har stor forretningsmæssig forståelse, og evnen til at sætte sig ind i vores kunders behov og meget gerne kendskab til finansielle sektor
  • brænder for dit fag og ønsker at gøre en forskel
  • kan se dig selv som en afgørende medspiller til, at vi sammen når vores vision om at blive

”Danmarks mest personlige og tilgængelige bank”.

IT-afdelingen

Vores IT-afdeling består med dig af 18 personer, hvoraf 6 arbejder med BI udvikling i SAS. Vi er fysisk placeret i Områdecenter Hobro, og du får derfor ca. 100 engagerede kollegaer omkring dig på daglig basis. Dertil kommer godt 375 øvrige kolleger i banken.

Du bliver del af et team, hvor vi prioriterer det sociale højt, både på og udenfor arbejdspladsen, hvor tonen er uformel, og hvor vi mener det, når vi siger, at det skal være både sjovt og fagligt udfordrende at gå på arbejde.

Du vil komme til at samarbejde med erfarne kollegaer med baggrund i både pengeinstitutverden og universitetsmiljø. Vi arbejder i åbent kontorlandskab, og vidensdeling og involvering er en hjørnesten i vores DNA. Det betyder for dig, at du gennem den daglige sparring kan dygtiggøre dig og udvikle dine kompetencer.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om stillingens indhold og vores forventninger til dig som afdelingens nye IT-udvikler, er du velkommen til at kontakte IT-chef Kim Meling Christensen.

Kim Meling Christensen
kimc@jutlander.dk
Tlf.: 96 57 50 95
Tlf.: 25 10 70 00

Ansøgningsfrist: Løbende.

Gem job

Jutlander Bank
Publiceret: 30. juni 2021

Arbejdssted

Location Hobro