Embedded softwa­re­ud­vik­ler (Rust) til cutting edge me­cha­tro­ni­cs ud­vik­lings­hus


Har du erfaring med systemudvikling, motiveres du af udvikling af cutting edge IOT, herunder produkter og løsninger for kunder, og vil du gerne arbejde med de nyeste metodikker og sprog?

Spændende og afvekslende arbejdsdage

”Jeg ser altid frem til at møde på arbejde hos Move. To dage er sjældent ens, og jeg bliver ofte præsenteret for problemstillinger, der ikke har en åbenlys løsning. Vi rykker hurtigt og arbejder dynamisk - og det er med til at skabe et spændende arbejdsmiljø.” Andreas, R&D Ingeniør, Move Innovation

I Move Innovation brænder vi for at skabe innovative produkter

Move Innovation er en udviklingsvirksomhed som siden 2009 har skabt mange nye produkter eller løsninger for vores kunder, som spænder fra iværksættere til nogle af de største danske industrikoncerner. Vi arbejder som konsulenter for vores kunder, men det sker altid på kontoret i vores lokaler i Søborg. Vores konsulenter kan arbejde på flere forskellige projekter på kryds og tværs, eller i specielle teams på større projekter.

Vi tager kunderne i hånden og står inde for de løsninger, vi som deres udviklingsorganisation udvikler sammen med dem. Move Innovation har i mange år arbejdet med Internet of Things (IOT) og skræddersyede monitoreringsløsninger, der passer specifikt til den enkelte virksomheds behov. Produkterne bliver i mange tilfælde solgt over hele verden, af store og mindre danske virksomheder.

Om dig

Du er skarp, omstillingsdygtig og god til at administrere din tid. Du har lyst til at være med til at udvikle produkter med fokus på apparater og løsninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil variere mellem

Analyse, idégenerering, udvikling, dokumentering, implementering, test, installation og support i samarbejde med vores andre dygtige hardware- og software kollegaer.

Du har erfaring med:

 • Linux
 • Rust eller Embedded C/C++
 • Du forstår dansk og skriver og taler engelsk på professionelt niveau

Du har lyst til:

 • Apparatudvikling med mange forskellige use-cases
 • Holde tempo med open source miljøet og best practices
 • Drive samspil og det tværfaglige kompetenceniveau
 • Test-dreven udvikling herunder integrationstest og automatiske test-frameworks
 • Udvikle i tværfagligt samarbejde med hardware
 • Kundekontakt i alle faser af udviklingen

Måske har du erfaring med

 • Asynkron programmering
 • Embedded Linux
 • Embedded Rust/C++
 • Go/Python
 • Kubernetes og micro services
 • VHDL
 • WebAssembly

Dine personlige kompetencer

Du er analytisk og kan gennemskue komplekse problemstillinger i forbindelse med kundernes ønske om løsninger på deres behov, som vi udvikler for dem. Du er selvkørende og bidrager aktivt og åbent i udviklingsprocessen med dine ideer. Du er vedholdende og giver ikke let op, og du kæmper for dine ideer, dog uden at være stædig. Du er åben og lydhør overfor andres ideer og input.

Du er meget engageret, hvilket resulterer i, at du indimellem har svært ved at slippe opgaven og gå hjem. Du er dynamisk og følger tingene til dørs. Du søger et miljø som er omskifteligt og præget af energi.

Vi tilbyder et virkelig godt kollegialt miljø

Move Innovation er et innovationsselskab og vi er 25 ansatte i Gruppen heraf 20+ ingeniører i virksomheden som ligger i Søborg. Vi bor i lokaler specielt indrettet til os med bl.a. værksted og laboratorie, hvor vores hardwareingeniører og studerende laver mock-up og prototyper.

Vi har et virkelig godt kollegialt miljø, hvor flere dyrker sport sammen og foruden fredagsmorgenmad, fredagsøl i køkkenet og grill i gården, tages der initiativ til at gå ud og spise, gå til Ølfestival, og i flere år har vi deltaget i DHL-stafetten med to hold.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, mulighed for pensions- og sundhedsforsikring, frokost i en kantine med sund og varieret kost og frugtordning. Stillingen er fast og på fuldtid. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingen, når vi har fundet de rigtige kandidat. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Emil Høiriis på 31 55 77 02 Tina Rithamer på 23 23 91 77. Hvis du har under 10 års erfaring, bedes du venligst vedhæfte karakterer og eksamensbevis. Du bedes oplyse, hvor du har set stillingen og sende din ansøgning via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden.


Om virksomheden

Move Innovation ApS er et ambitiøst udviklingshus som udvikler og producerer løsninger med IoT Edge, AI, apps, dashboards, samt embedded soft- og hardware og matematik til kunder i flere sektorer og brancher. Produktions-industrien og medicoindustrien fylder meget i vores portefølje. Vi er et blandet team af dynamiske, dygtige unge og erfarne ingeniører, som dedikeret arbejder med udvikling af produkter med fokus på elektronik, apparater og løsninger. Vi har udviklet en proces, hvor vi tager startups og innovationsselskaber i hånden, udvikler deres ideer og hjælper med at få produkterne på markedet. Siden 2009 har vi udviklet mere end 90 projekter for kunder, med elektroniske produkter som resultat. Produkter der i dag anvendes over hele verden, lige fra ørkenbyer til verdens metropoler.


Gem job

Move Innovation ApS
Publiceret: 3. august 2021

Arbejdssted

Location Søborg