Mainframe Developer

Er du en erfaren Mainframe-udvikler, og har du lyst til at arbejde i en af Danmarks største leverandører af forretningskritisk software til både det offentlige og private marked? Så er det her måske en mulighed for dig.

Som Mainframe-udvikler vil du blive en del af et dansk team beliggende i Odense bestående at talentfulde og engagerede kollegaer med mange års erfaring. Du vil arbejde med KMD Easy Energy som er en SaaS-løsning til forbrugsafregning og kundehåndtering. Vi arbejder efter de agile processer og vi elsker at skabe værdi for vores kunder i forsyningsbranchen ved at hjælpe dem med at digitalisere og effektivisere forretningen og skabe gode kundeoplevelser.

Dine arbejds- og ansvarsområder som Mainframe-udvikler i KMD vil blandt andet omfatte:

 • Udvikling, vedligehold og deltagelse i forskellige SDLC-faser såsom kodning, Unit-testning, System-test, bruger-test og implementering
 • Samarbejde med Business Specialists og Product Owners ifm. at forstå og oversætte kravsspecifikationer
 • Samarbejde med testere for at sikre høj kvalitet af produktet
 • Samarbejde med Production Support for at løse eventuelle produktionsproblemer, overvågning og kapacitetsstyring
 • At skabe initiativer og implementering af løsninger for at reducere de grundlæggende applikationsomkostninger og sikre driftsstabilitet
 • Overholdelse af politiker ifm. design, udvikling og test og derudover indarbejde Corporate Architectual Standards i applikationsdesignsspecifikationerne

Om dig

Du kommer med en bred erfaring fra et lignende job som Mainframe-udvikler, og vi forventer, at du har stor erfaring med udvikling af komplekse løsninger. 

Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer og er en udpræget teamplayer, der ikke er bange for at give det ekstra, der skal til for at levere markedets bedste løsninger til vores kunder. 

Vi leder efter en Mainframe-udvikler med:

 • 8+ års erfaring med softwareudvikling inden for analyse, design, udvikling, test og fejlfinding
 • Stærk teknisk erfaring med Mainframe-teknologier så som PL-1, CICS, z/OS og DB2
 • Praktisk erfaring med udvikling i C
 • Erfaring med SQL-optimering
 • Evnen til at udvikle stærke interne og eksterne relationer
 • Har en åben holdning og nyder at dele ideer og viden med kollegaer

Du skriver og taler desuden på både dansk og engelsk. 

Det vil være en fordel hvis du også har:

 • Erfaring med:
  - OPC til jobkontrol
  - CA-produkter til DB2
  - CMAN til udgivelsesstyring – File Manager
  - IDZ til udvikling
 • En proaktiv tilgang til problemløsning og tager gerne ejerskab af problemer
 • Erfaring med SCRUM
 • Gode prioriteringsevner og er god til styre egen tid
 • Arbejder selvstændigt og er en naturlig holdspiller

KMD som arbejdsplads

I KMD har vi fokus på god kommunikation og samarbejde er nøglen til succes. Vi ved, at det vi gør, gør en forskel i samfundet, og vi holder vores kunder i fokus, da vi stræber efter at levere meningsfuldt og effektivt arbejde.

Da KMD er en stor og forskelligartet organisation, kan vi udnytte et stort udvalg af vækstmuligheder og teknologier og som medarbejder i KMD får man et stort netværk af dygtige kollegaer.

Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. Kr. og 3500 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Polen. Blandt KMD’s datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Head of Development Rayna Aranha på +45 50 84 29 15 eller RYA@kmd.dk

Send ansøgning og CV afsted allerede i dag. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. Seneste frist for ansøgning er 1. august.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 17. juli 2021

Arbejdssted

Location Odense