Ko­or­di­na­tor til it-hus


Magenta leverer it-løsninger primært til den offentlige sektor i Danmark og Norden. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig, dynamisk og afslappet atmosfære med plads til læring og nytænkning.

Vi er Nordens største open source-virksomhed og har kunder i både det private og det offentlige med kontorer i Aarhus, København og Nuuk. Stillingen, vi slår op, er til kontoret i Aarhus.

Om stillingen og dig

Du arbejder ansvarligt, og du griber med glæde små og store opgaver. Du har det fint med at være blæksprutten, der kan arbejde med alt fra faktureringsopgaver og indkøb til HR-processer og events. Du vil også gerne hjælpe med at samle CV'er og anden dokumentation til tilbudsskrivning og kontrakter. Det vil være en gave, hvis du samtidig har blik for den gode trivsel på kontoret og har ideer til at at styrke samhørigheden på arbejdspladsen.

Du skal være med til at sikre vores organisatoriske hukommelse ved at vedligeholde vores dokumenter og sager, og du skal også deltage i den gruppe, der vedligeholder og redigerer vores hjemmeside. Derfor er det vigtigt, at du kan læse og skrive et nogenlunde fejlfrit dansk.

Du er klar til at hjælpe os med at formidle nyhedsstof via de sociale medier og vores nyhedsbrev, og du har en proaktiv tilgang til at indhente nyhederne hos dine kolleger.

Vi har gode arbejdsforhold, og vi respekterer hinanden, så du kan føle dig tryg på arbejdet. For det meste kan du planlægge dit arbejde, men indimellem er der tryk på, og så kommer der flere opgaver, end du lige kan nå at løse samme dag. Men du er god til at prioritere, og du spørger hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Du er struktureret, nysgerrig og fremfor alt ansvarlig og forstår vigtigheden af at være selvkørende og kan derfor også afslutte og levere opgaver af høj kvalitet.

Du er detaljeorienteret, når det gælder korrektur og kvalitetssikring af dokumenter, og du kan lide at samarbejde med andre faggrupper.

Om os

Magenta er et utraditionelt og idealistisk it-firma i rivende udvikling. Magenta er en netværksorganisation, hvor samarbejdet og videndeling på tværs af virksomheden er lige så vigtige faktorer som det enkelte teams' autonomi og kontinuerlige læring.

Magenta er en virksomhed med 45 medarbejdere. Vi har en flad struktur, hvor alle bidrager med det, de er bedst til. Vi lægger fokus på trivsel, fleksibilitet og frihed under ansvar.

Du kan læse mere om vores arbejdsmiljø her.

Stillingen er opslået henover sommeren til udgangen af juli, og vi holder samtaler i løbet af august. Vores mål er at få en ansættelse på plads med opstart i september eller oktober.

Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte direktør Morten Kjærsgaard på mortenk@magenta.dk og på 26 83 34 71.

Ellers er det bare at få sendt din ansøgning med CV til: mortenk@magenta.dk.

Gem job

Magenta ApS
Publiceret: 17. juni 2021

Arbejdssted

Location Aarhus