Softwa­re­te­ster med teknisk flair til virk­som­hed i vækst

For at understøtte Perfions fortsatte vækst leder vi efter en dygtig kollega til vores produktudviklingsteam i Aalborg, hvor vi bygger en førsteklasses Product Information Management-løsning til vores 200+ kunder rundt om i verden.

Har du teknisk forståelse og erfaring med test og kvalitetssikring af IT-leverancer?

Drømmer du om en hverdag med varierende udfordringer, indflydelse på processer og løsningens udformning samt dygtige kollegaer at dele succeshistorierne med? Så læs videre!

Om jobbet

Perfion PIM-løsningen håndterer komplekse produktdata og består af flere komponenter, herunder to slutbrugerklienter (en webapplikation og en Windows applikation). På softwaretest siden arbejder vi primært med Atlassian Jira, Confluence og Zephyr til test management.

I testteamet har vi høj fokus på kvalitet og arbejder tæt sammen med resten af forretningen, for at sikre, at kravene lever op til vores kunders forventninger. Vi stræber efter at opnå optimal testdækning ud fra en risikobaseret tilgang.

Derfor søger vi en kompetent kollega med mod på at arbejde hands-on med test og som vil hjælpe os videre på rejsen.

Da vi endnu er en mindre virksomhed, vil du få stort selvstændigt råderum og kan være med til at sætte dit præg på og komme med input til værktøjer og metoder.

Eksempler på dine opgaver:

 • Udarbejdelse af test cases
 • Testdesign og brug af testteknikker
 • Testafvikling
 • Fejlrapportering og sparring med vores udviklere

Om dig

Som person er du systematisk, analytisk og nysgerrig i din tilgang til opgaverne og har samtidigt kreativiteten og modet til at udfordre de nuværende processer.

Du kan genkende dig selv i de fleste af disse karakteristika:

 • Brænder for at opnå høj kvalitet i vores softwareløsninger
 • Har erfaring med, eller stor interesse for at arbejde i et agilt arbejdsmiljø  
 • Har gode kommunikationsevner - både på dansk og engelsk, da koncernsproget er engelsk
 • Har nogle års erfaring med softwaretest

Det er en fordel, men ikke et krav hvis du derudover har erfaring med automatisering af tests og SCRUM. Hvis du tilmed har erfaring med Behavior Driven Development eller er ISTQB certificeret er det et stort plus.

Som medspiller på vores hold har du en positiv tilgang til udfordringer, store som små. Og du motiveres af at se de resultater, vi skaber sammen.

Vi tilbyder

Du vil blive del af et mindre team i en spændende virksomhed med fortsatte vækstambitioner. Du får chancen for at sætte dit eget præg på vores fortsatte rejse og kan blive en nøgleperson i den fortsatte udbygning af virksomheden. I det daglige vil du sidde tæt sammen med vores QA lead Kristine, og vil desuden have en del sparring med kollegaer i både udvikling og support. Vores ledelsesstil afspejler at vi endnu er en lille virksomhed; beslutninger tages hurtigt og uden politiske krumspring – vi gør hvad der er bedst for kunden, hverken mere eller mindre.

Du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier i en uformel atmosfære og kan forvente:

 • En lønpakke, der matcher dine kvalifikationer
 • Pensionsordning inkl. sundhedsforsikring
 • Massageordning
 • Frokostordning
 • Uddannelsespulje
 • Stor frihed i planlægning af eget arbejde

Hvis du vil være en del af holdet, så send CV og ansøgning til hr@perfion.com. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt vores QA Lead, Kristine Skaar direkte på telefonnummer +45 30 11 88 13.

Om Perfion

Perfion er en førende leverandør af software til Product Information Management (PIM) til kunder med komplekse produktstrukturer og behov for håndtering af mange kanaler og sprog. Vi har hovedkvarter i Danmark og kontorer i USA, Tyskland, Østrig og Belgien. Flere er på vej.

Perfion PIM-systemet bliver brugt af flere hundrede kunder globalt, og efterspørgslen på vores løsning giver udsigt til fortsat vækst i omsætning og antal medarbejdere.

Læs mere om virksomheden og produktet på www.perfion.dk.

Gem job

Perfion ApS
Publiceret: 5. juli 2021

Arbejdssted

Location Aalborg