Backup me­d­ar­bej­der til team Backup, Print og Storage


Vil du være én af vores nøgleprofiler, der skal varetage driften af backup hos Statens It’s kunder på mere end 45.000 jobs i døgnet i et separat datacenter udelukkende til backup? Så læs endelig videre.

I vores hovedsæde i Ballerup skaber Statens It fundamentet for den videre digitalisering af staten. Vi er en attraktiv it-arbejdsplads for dem, der gerne vil arbejde med en stor og kompleks it-installation med muligheder for specialisering og bred faglig udvikling. Staten It driver it-omkostninger ned ved at samle driften af mange ministeriers it, og vi høster stordriftsfordele ved at sammenlægge og standardisere systemer. Vi har således ansvaret for at drive en effektiv it-understøttelse og sikre en høj og ensartet it-service på tværs af staten. Hovedopgaverne omfatter drift, support, udvikling og harmonisering af it i staten.

Om stillingen

Du vil blive en del af et Team, der har blandede opgaver såsom Backup og restore, opsætning af print og administration af storage. Du vil udelukkende skulle udføre opgaver for backup gruppen. Du indgår i en lille tæt gruppe af medarbejdere, hvor vi tilsammen sikrer fundamentet for udførelse af backup og restore af data som Statens It tilbyder sine kunder.

Team Backup, print og storage består lige nu af 11 medarbejdere (fire i backup) og er en del af Infrastruktur & Datacenter med godt 60 medarbejdere. Det overordnede formål for storage gruppen er at bidrage til sikker, stabil og effektiv drift for Statens It’s ca. 28.000 brugere fordelt på mere end 500 lokationer.

Backup gruppen har ansvaret for de to systemer, som Statens It har valgt er standard for at tage backup af statens its kunders data. Desuden har de ansvaret for Netapp som er et system vi administrere for en kunde. De tre systemer, der er tale om kommer fra leverandør Veritas Netbackup, VEEAM og Netapp. Der vil blive lagt stor vægt på, at dine kundskaber er gode på minimum ét af de tre systemer.

Dine opgaver vil omfatte:

 • Administration og vedligehold af backup-job og restore af data når behovet opstår for vores kunder
 • Implementering og opsætning af backup udstyr i vores datacenter
 • Management og løbende sikkerhedsopdatering af alle systemer
 • Arbejde med Linux / Windows understøttede backup.

Om dig

Vi forventer, at du kan sætte kryds ved flere af nedenstående punkter:

 • Erfaring fra lignende stilling
 • Har arbejdet med VEEAM backup
 • Har arbejdet med Netbackup
 • Har arbejdet med Netapp backup
 • Teamplayer med gode samarbejdsevner
 • Vant til at arbejde efter ITIL som rammeværktøj
 • Kendskab til ServiceNow
 • Sætter en ære i at udarbejde brugbar dokumentation og vidensdele med dine kolleger
 • Er serviceminded, udadvendt, struktureret, ansvarlig og kommunikerende
 • Rolig i kritiske situationer
 • Tænker proaktivt og løsningsorienteret.

Du skal besidde gode evner til at arbejde selvstændigt, men samtidig også kunne arbejde tæt med dine kollegaer. En del af arbejdet kan bistå i at kunne rådgive kunder og andre medarbejdere i statens it til valg af den rigtige backup til deres data.

Du har en god forståelse af opgaverne i dit team og kan indgå i dialogen om løsning og prioritering af opgaverne i dagligdagen.

Vi tilbyder

Et godt arbejdsmiljø, der er præget af en uformel tone, godt kollegaskab og et højt fagligt ambitionsniveau. Vi har et stort og systematisk fokus på vores samlede, såvel som den enkeltes, faglige udvikling og performance.

I stillingen vil du yderligere have mulighed for at være med til at præge udviklingen på storage området på tværs af statens mange institutioner.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Ved ansættelsen skal du fremvise en straffeattest. Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå en sikkerhedsgodkendelse via PET graden HEMMELIG.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Mladen Cipek Jørgensen tlf. 7231 1013.

Ansøgning

Hvis stillingen har din interesse, så send din ansøgning via "Søg jobbet her" senest den er 9. august 2021.

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Specialiseret it-drift i staten

Statens It er sat i verden for at levere bedre, billigere og mere sikker it-drift og service til den danske stat. Med fokus på tilgængelighed, stabilitet, effektivitet og informationssikkerhed servicerer Statens It's mange forskellige ministerier og deres brugere.  Vi er en organisation i hastig vækst, men er også en fleksibel og dynamisk arbejdsplads, der kender værdien af alle vores medarbejdere.

Gem job

Statens IT
Publiceret: 22. juli 2021

Arbejdssted

Location Ballerup