Pas­sio­ne­ret Business In­tel­li­gen­ce-udvikler

I NIRAS er vi i en rivende udvikling med brug af Dashboards og visualiseringer af vores data og søger derfor en Business Intelligence-udvikler.

Du skal agere sparringspartner på vores interne BI projekter, hvilket indebærer formidling og visualisering af data via Dashboards. Det primære arbejdsværktøj hos NIRAS er MS Power BI. Har du erfaring og er passioneret omkring data og formidling heraf, så er du måske vores nye kollega!

Din profil

Du kan være nyuddannet inden for finans, matematik eller data science eller have arbejdet et par år med Business Intelligence. Vi forventer, at du lynhurtigt kan sætte dig ind i store mængder relationelle data - herunder erfaring med at håndtere større datamængder og data fra forskellige kilder. Ydermere er det en klar fordel, hvis du har VBA, DAX, SQL eller anden kodeerfaring.

Du skal have flair for visualisering og for at formidle og gøre større mængder data brugervenlige og relevante, da det skal præsenteres for brugere, som ikke nødvendigvis har samme forståelse for data og sammenhænge.

Vi tilbyder dig

Du bliver en del af et stærkt team med høj faglighed og engagement. Vi lægger vægt på, at du kan udvikle dig gennem spændende og udfordrende projekter. Du vil indgå i et fagligt stærkt team sammen med en anden BI-konsulent i Global IT samt proces og dataeksperter fra Finans, HR og andre forretningsfunktioner, som alle koordineres af vores Manager for Reporting Tools.

Vores værdier – vi lytter, vi lærer, vi leverer – er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner. Hos NIRAS sætter vi mennesket og, ikke mindst, miljø og klima forrest. Vi indarbejder FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.

Ring og lad os tale om mulighederne

Lyder det spændende, så er du velkommen til at få en snak med Manager Reporting Tools Lone Berg-Olsen på +45 26 93 27 46 (uge 29-31) eller CIO Claus Birkholm CIO (uge 27-28) på +45 23 67 23 04. Du er selvfølgelig også velkommen til at søge jobbet direkte ved at vedhæfte din ansøgning og CV. Ansøgningsfrist: 6. august 2021.

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.300 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 25 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Gem job

NIRAS
Publiceret: 24. juli 2021

Arbejdssted

Location Allerød