Spe­cial­ist i Core netværk og Load Balancing?

Har du interesse for og erfaring med netværksteknologier, og brænder du for at udvikle dine kompetencer inden for Core-netværk og Load Balancing? Så kan du meget vel være min kommende kollega i området for Infrastruktur og Datacenter.

I Statens It har vi travlt med at udvide vores portefølje og understøtte vores kunders forretning. Vi søger derfor en teknisk specialist til at indgå i vores team af specialister på Core-netværk og Firewall/Security-løsninger - med arbejdssted i enten Ballerup eller Aarhus.

Om stillingen

Som vores nye kollega vil du blive en del af netværksteamet for Core og Firewall. Teamet består pt. af 12 ansatte og fire konsulenter, der indgår som en del af vores samlet Datacenter & Infrastruktur område.

Du vil komme til at varetage spændende og udfordrende opgaver inden for Core Netværk, datacenterinfrastruktur og Load Balancing. Statens It anvender overvejende Cisco teknologier, og vores Load Balancing strategi bygger på F5. Vi arbejder også med Citrix NetScaler, ligesom NGINX er i overvejelserne.

Du vil komme til at arbejde med daglig drift og vedligehold af Statens It's Core Netværk, herunder administration, etablering, fejlsøgning og udvidelser af løsningerne til vores kunder. Vi benytter primært egne on-premise installationer, men det hybride datacenter og netværk mod Cloud-tjenester, er i hastig vækst.

Blandt dine primære arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Vedligehold, fejlretning og udvidelse af vores datacenter og nationale netværksinfrastruktur
  • Opgaver i forhold til Load Balancing, og migrering af nye kunders løsninger på området
  • Vedligehold af netværksovervågning og logindsamling til SIEM-system.

Om os

Statens It er en veletableret it organisation, med mere end 400 mennesker, der står for håndtering af samfundskritisk it infrastruktur og applikationsdrift. Sikker og stabil drift af vores kunders løsninger er vores license to operate, og det samme er sikkerheden omkring kundernes informationer og data. Vi er en organisation i vækst, og den udvikling ser vi fortsætte.

Intelligente løsninger og spændende teknologier er derfor en prioritet for Statens It, og her er netværks og sikkerhedsområdet ingen undtagelse.

Statens It er en styrelse under Finansministeriet. Vi har hovedkontor i Ballerup i Storkøbenhavn og satellitkontorer i både Aarhus og Sønderborg.

Om dig

Du skal trives og motiveres med et ansvarsområde, hvor du både forventes at være dybt teknisk funderet og samtidigt have en nysgerrighed for vores kunder.

Statens It har også en udpræget projektkultur, og vi forventer at du kan indgå som faglig sparringspartner for projektlederne. Du skal evne at sætte dig ind i, hvordan netværksinfrastrukturen er sat sammen, så du kan udarbejde design for, hvordan en given løsning skal implementeres.

For dig personligt betyder det, at du skal være nysgerrig af natur, opsøgende og lyttende, vedholdende, og selvfølgeligt være villig til at lære nyt. Du besidder en naturlig gennemslagskraft og kan prioritere opgaver inden for eget område.

Vi tænker, at du er blandt de dygtigste inden for dit område, og at du er en holdspiller med gode samarbejdsevner. Har du derudover erfaring med at arbejde med ITIL og ISO 20.000/27.001 som rammeværktøjer, er det en yderligere fordel.

Løn – og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde en sikkerhedsgodkendelse via PET under din ansættelse i Statens It.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Vil du vide mere?  

Så er du velkommen til at kontakte teamleder Anders Engberg på tlf. 7231 1094 eller via mail til Anders.engberg@statens-it.dk.

Ansøgning

Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg jobbet her” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 9. august 2021.

Statens It opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Specialiseret it-drift i staten

Statens It er sat i verden for at levere bedre, billigere og mere sikker it-drift og service til den danske stat. Med fokus på tilgængelighed, stabilitet, effektivitet og informationssikkerhed servicerer Statens It's mange forskellige ministerier og deres brugere.  Vi er en organisation i hastig vækst, men er også en fleksibel og dynamisk arbejdsplads, der kender værdien af alle vores medarbejdere.

Gem job

Statens IT
Publiceret: 24 June 2021

Arbejdssted

Location Ballerup eller Aarhus