Spe­ci­a­list til drift og udvikling af IT-sik­ker­heds­pro­duk­ter i Forsvaret


IT sikkerhed er central for os, og teamet som driver, udvikler samt tilfører ny teknologi til vores IT-Forsvar, er pressede og har brug for din hjælp.

Hvis du vil en del af det hold, så læs videre.

Om os

Forsvaret både ligner og adskiller sig fra andre offentlige og private arbejdspladser. Vores mission er at arbejde for fred og sikkerhed i både Danmark og verden. Til støtte for dette, stiller Forsvaret krav om en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet, der er både sikker, effektiv og som tilbyder moderne tjenester baseret på de nyeste teknologier fra bl.a. HP, Cisco, VMWare og Microsoft.

Koncern IT er en af landets største IT-virksomheder, som udbyder services til ca. 20.000 brugere nationalt og internationalt, og løser en række spændende drifts- og udviklingsopgaver, som skaber fundamentet for kommunikation og IT for Forsvarets ansatte ombord på skibe i Nordatlanten eller på mission i ørkenen – men også i Oksbøl og Hjørring.

Vi skal både være effektive og samtidig levere gode, brugervenlige IT-tjenester til Forsvarets ansatte. Åbenhed, ærlighed og loyalitet er kodeordene for et godt samarbejde hos os.
Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne rammer, fleksibel arbejdstid og betalt frokostpause. På vores unikke arbejdsplads har du med andre ord tid til et liv ved siden af, uden du skal give afkald på kompetenceudvikling og spændende udfordringer!

Vores sektion (Core Drifts- og Koordinationsstøtte) består pt. af 15 medarbejdere. Sektionen er en del af CORE infrastrukturafdelingen, som også har ansvar for desktop devices, datacentret og serverapplikationer.
Sammen med 350 andre kolleger er vi en del af Koncern IT under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Om stillingen

Vi søger en kollega med kompetencer indenfor IT-sikkerhedsprodukter, til drift og vedligeholdelse af et værktøj til sårbarhedsscanning samt generel drift og vedligeholdelse af IT-sikkerhedsprodukter som antivirus, SIEM-produkter og andre scanner-produkter.

Har du den rette profil og personlighed, så er vi indforstået med, at du ikke nødvendigvis har flere års praktisk erfaring, men dog har teoretisk viden om de enkelte teknologier.
Du kommer til at arbejde med en blanding af udvikling, rapportering, drift og vedligehold af et velfungerende IT-system, samtidig med at nye teknologier og funktioner udvikles og implementeres.

Det er vigtigt for os, at dit privatliv også fungerer. Vi har derfor en fleksibel tilgang til den daglige arbejdstid. I praksis betyder det, at vi arbejder 37 timer om ugen, som udgangspunkt indenfor tidsrummet kl. 0700-1700.

I Koncern IT, og ikke mindst Forsvaret er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre hverdagen for vores udsendte soldater i hele verden. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at indgå i et team af usædvanligt dygtige og engagerede IT-specialister, og der er mange muligheder for personlig og faglig udvikling.

Om dig

Du arbejder meget selvstændigt og har en stærk vilje til selv at finde vejen til målet. Du har nogle års erfaring med IT og har et stærkt ønske om at udvikle dit speciale og lære nye ting. Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale på et fagteknisk niveau.
Du har et godt humør, og formår at kommunikere teknisk kompleks information til såvel tekniske som ikke-tekniske samarbejdspartnere og kollegaer.
Du er nysgerrig og selvforbedrende. Du tager ansvar for både dine og sektionens opgaver, og føler stærkt for høj kvalitet i de resultater du leverer. Du trives i et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på stabil drift af systemer, men hvor ændringer hurtigt kan dukke op.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Kontakt og ansøgning

Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos sektionschef Andreas Weis Kalckar på telefon 7281 4633.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Agrin Safari på telefon 7281 9133.

Ansøgningsfristen er 16. august 2021. Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT

Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med
Forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.
Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.
Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Gem job

Forsvaret
Publiceret: 26. juli 2021

Arbejdssted

Location Hvidovre