Er du vores nye IT-chef?


Danmarks ældste cykelproducent søger ny IT-chef, som mestrer strategisk IT og projektledelse, som kan fungere som midtpunkt i et netværk af eksterne partnere, men som også kan programmering af integrationssystemer og nede på jorden ad hoc-opgaver.

HF Christiansen, Randers, er Danmarks ældste cykelproducent med datterselskaber i Danmark og Sverige (Unicykel AB). Koncernen udvikler, markedsfører og sælger cykelmærker som Avenue, Bike by Gubi, Centurion, MBK, Motobecane, Nishiki, Principia, Raleigh, Taarnby og Winther. Desuden grossistsælges en portefølje af reservedels- og tilbehørsmærker til cykelhandlere. HF Christiansen har et tredje datterselskab, Flex Trading, som opererer indenfor landbrug- og have/parkbranchen. Vores nuværende IT-chef gennem mange år søger nye udfordringer per 1. januar 2022, og vi søger derfor efter en ny IT-chef.

Med reference til virksomhedens CEO får du det samlede ansvar for virksomhedens IT. Du skal være med til at sikre at alle vores IT-relaterede systemer kører, og at vi udvikler os for konstant at drive en bedre forretning og levere bedre service til vores forhandlere.

Dine væsentligste opgaver vil være:

  • Sørge for vedligeholdelse af alle vores IT-systemer. Sørge for oppetider af alle IT-relaterede systemer – det være sig vores Dynamics AX-ERP-system, Citrix, scannere på lageret og printere, webshop og integrationssystemer (lager- og ordredata) med vores forhandlere.
  • Projektlede IT-forandringer, som altid skal være drevet af forretningsmæssige hensyn. Det være sig implementeringer eller modifikationer til eksisterende funktionalitet.
  • Udvikle vores IT, så HF Christiansen forbliver den bedste IT-partner for vores kunder. – Det være interne kunder (ansatte i datterselskaberne) som eksterne kunder og interessenter.
  • Være ansvarlig for HF Christiansens IT-sikkerhed.
  • Træne vores ansatte, så brugen af IT i HF Christiansen øges og effektiveres.
  • Selv udføre programmeringsopgaver (PhP og SQL) og involvere eksterne partnere hvor nødvendigt.
  • Omkostningsansvar: Styre økonomisk brug af eksterne partnere til løsning af firmaets IT-behov. Sørge for vedligehold og indkøb af hardware og licenser.

Vi forventer, at du har en relevant IT-baggrund, har indgående kendskab til IT-systemer som ERP, webshops, Citrix og  PIM-systemer, kan forstå kode og selv programmere – herunder overtage firmaets egenudviklede integrationssystemer (lager og ordreudveksling). Vores nuværende infrastruktur består primært af Apple maskiner på brugerniveau og Windows/Linux på serverniveau, hvorfor et kendskab til disse vil være en fordel.

Som person skal du være selvkørende, struktureret, ordholden, effektiv, økonomisk tænkende, ekstremt serviceminded, udfordrende og udviklende af det bestående, kunne overskue og prioritere, undgå at tabe bolde på gulvet, være pragmatisk løsningsorienteret, være strategisk men også hands-on og kunne formulere dig klart og præcist på både dansk og engelsk, både mundtlig og skriftlig.

Vi tilbyder et ungt og godt arbejdsmiljø, hvor vi trives med travlhed og vækst – vores primære marked er Danmark, men vi har en ambitiøs eksportagenda, som kaster nye spændende opgaver af sig.

Ønsker du mere information om virksomheden, kan du læse mere på hfchristiansen.dk eller kontakte Peter Christiansen på pch@hfchristiansen.com eller 89141470, hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen.

Ansøgning og deadline:

Vi ønsker stillingen besat senest 1. oktober 2021 for at sikre mindst 3 måneders overdragelse. Deadline for ansøgning er 2/8-2021, men hvis du finder stillingen attraktiv så send os gerne en ansøgning og dit CV i dag.

Gem job

HF Christiansen A/S
Publiceret: 27. juli 2021

Arbejdssted

Location Randers