Data Scientist


På vegne af vores kunde Semler, søger vi en ambitiøs og visionær Data Scientist med interesse og flair for BI- området.

Er du vild med data og den indsigt, de kan give? Tænker du forretning og ud af boksen i forhold til fremtidens mobilitetsløsninger? Og kribler det i fingrene på dig, når du hører, at Semler Gruppen udvider sit fokus og engagement yderligere på dataområdet?

Hvis ja, så kom og vær med til at skabe dataindsigt og værdi på den største digitaliseringsrejse i den danske bilbranche!

Hvad går opgaven ud på?

Som Data Scientist deltager du i projektforløb på tværs af forretningsområderne og din opgave bliver at udarbejde datagrundlag, der gør forretningen i stand til at træffe de rette beslutninger både strategisk og operationelt under hensyntagen til bl.a. kundeadfærd og rentabilitet.

Du bliver en del af Analytics & Data Science teamet, der er Semlers specialistenhed inden for udvikling af databaserede analyser og rapporteringsplatforme. Du vil i dit daglige arbejde have et tæt samarbejde med dine kolleger i Analytics og Data Science teamet, men også med Data Platform teamet, der drifter og udvikler Semlers datawarehouse.  

Hele dataområdet er i kraftig vækst og befinder sig midt i en unik transformation, hvor man med hastige skridt bevæger sig væk fra at være bagudskuende til at være fremadskuende.

I denne nyoprettede stilling, bliver dine spændende arbejdsopgaver at:

 • Deltage i og drive projektforløb på tværs af forretningsområderne
 • Analysere og indsamle relevante data i samarbejde med forretningen og dine BI-kolleger
 • Opbygge, optimere, idriftsætte og kommunikere prædiktive modeller, så de skaber forretningsindsigt og værdi
 • Holde dig på beatet med den nyeste teknologi og trends

Hvem er du?

Du er ambitiøs, brænder for ”state of the art” teknologier, for at skabe forretningsindsigt og tænke ud af boksen. Og så vil det være optimalt, hvis du kan spejle dig selv i nedenstående faglige kompetencer:

 • Kandidat- eller Ph.D.-grad i Data Science, Datalogi, Matematik, Statistik eller lignede relevant uddannelse
 • 0-5 år erhvervserfaring
 • Erfaring med analyse af store datamængder
 • Erfaring med at arbejde med relationelle databaser herunder SQL
 • Erfaring med design og udvikling af machine learning modeller i R eller Python
 • Erfaring og kendskab til ML/AI frameworks som scikit, TensorFlow, PyTorch
 • Erfaring med at arbejde og udføre avancerede statistiske analyser
 • Kendskab til visualiserings-værktøjer som f.eks. Power BI
 • Kendskab til at arbejde med DevOps
 • Kendskab til Azure ML

Du er som person udadvendt og kan begå dig på alle niveauer i organisationen, er passioneret omkring dit arbejde og brænder for at gøre en forskel og at vise, hvordan data er nøglen til Semlers fremtid. 

Dertil kan du spejle dig i nedenstående personlige karaktertræk

 • Analytisk mindset og trives med høj kompleksitet
 • Kan tænke ud af boksen og se tingene på en anden måde
 • Nysgerrig og finder det naturligt at udfordre tingene og lære nyt
 • Selvkørende og ambitiøs
 • Struktureret og løsningsorienteret
 • Åben for faglig sparring og feed-back

Og sidst men ikke mindst kommer du med et kommercielt mindset, som er omdrejningspunktet for hele den måde, du tilgår opgaver og kolleger.

Hvad betyder Semler?

Da dette er en nyoprettet funktion, vil du være med til at definere din egen rolle og udvikle dig i takt med afdelingen, forretningen og kunderne på denne spændende og unikke digitalise­rings­rejse.

Du får muligheden for at blive en del af en god og fleksibel arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel er i højsædet. Menneskene er Semlers vigtigste ressource, og derfor gør lederne meget for at sikre, at alle har gode udviklingsmuligheder og en fin balance mellem privat- og arbejdsliv.

Vil du være med?

Så glæder vi os til at høre fra dig. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler, og ansætter når vi har den rette kandidat.

Kontakt

Pia Nathalie Andersen 
Partner
pna@sam-int.com
+45 6038 1959

Hvem er Semler?

Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT med ca. 2.400 ansatte.

Branchen er på en spændende rejse, hvor både produkter og den måde de bliver ejet og brugt på udvikles med lynets hast. Kunderne køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Som de førende på markedet har Semler de bedste forudsætninger for at være gearet til en mere teknologisk fremtid med f.eks. el- og selvkørende biler. Derfor sættes der fuld kraft ind på at digitalisere og optimere måden, der arbejdes på i forretningen.

Semler er i gang med at modernisere deres IT-landskab, og målet er at ende med et velintegreret sæt af best practice cloud løsninger, der er løst koblede, og som i videst muligt omfang udveksler data eventbaseret. Der skal sikres fortsat vækst, forretnings­agilitet, hurtigere Time-to-Market og kundefokus i alt, hvad de gør. De skal forstå deres kunder og præferencer endnu bedre og her kommer data ind i billedet. Semler har samlet rigtig mange kundedata ind gennem årtier og er ligeledes begyndt at samle en masse IoT data op fra kundernes biler. Nu ligger opgaven i at få det optimale ud af dataene – i at finde ’guldet’, de gemte sandheder og skabe en dybere indsigt, så kunderne får en endnu bedre betjening.

Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

Gem job

Sam Executive Search
Publiceret: 28. juli 2021

Arbejdssted

Location Brøndby