Systemad­mi­ni­stra­tor


Vil du gerne udfordres? Og sætter du pris på en god arbejdsplads, hvor samarbejde er i højsæde? Så er det dig, vi ønsker os som ny kollega.

Til vores IT-afdeling i Herning søger vi en kompetent og serviceminded Systemadministrator, som har lyst til at blive en del af vores IT-team på 9 entusiaster. Vi gør hver dag en kæmpe indsats for at levere god kvalitet og service til vores 1800 kollegaer rundt om i verden.

Vi har en meget klar defineret Microsoft-strategi, og benytter udelukkende Microsoft-produkter samt netværksprodukter fra Sonicwall og HP / Aruba. Vi udnytter hele tiden de Microsoft-muligheder, der opstår, og er derfor altid på seneste eller forrige version.

Dine opgaver er:

Du kommer til at indgå i driften og administrationen af vores applikationer og servere, cloud og hostede services. Du indgår i infrastruktur- og forretningsprojekter, og din rolle vil her være en kombination af rådgivende og udførende, hvor du med din tekniske indsigt og forståelse kan støtte op om projekterne. Du får stor indflydelse og tager ansvar og initiativ til at tilrettelægge driften, i samarbejde med dine kollegaer.

Du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver, og indgår også i brugersupport og vores fælles vagtordning. Du kommer til at arbejde på tværs i en global virksomhed, og er selvfølgelig flydende til engelsk i skrfit og tale. 

Om os

Hvis du kan lide at arbejde med infrastruktur i et internationalt setup, og samtidig savner fællesskab og teamånd, så kan dine ambitioner blive opfyldt hos os. Vi har et rigtig godt IT-team på 9 kollegaer, hvor vi arbejder tæt og godt sammen og støtter hinanden. Så vi tør godt at love dig en spændende og udfordrende stilling i et super godt arbejdsmiljø, hvor vi sætter pris på hinanden og et godt sammenhold.

Drømmer du desuden om at udskifte de meget lange arbejdsdage med en helt almindelig og fleksibel arbejdsuge, hvor der bliver balance mellem privatliv og arbejdsliv? Så vil du lande rigtigt hos os.

Om dig, fagligt

Du har indgående kendskab til:

  • Windows server (AD, GPO, DFS, Cluster)
  • SCCM (Windows Endpoint Manager)
  • O365 (Mail, Teams, AIP, Azure AD Connect)
  • Azure (Azure AD, Vnet, VM'er)
  • Powershell
  • VLAN, routning, firewall

Det er en fordel, hvis du har kendskab til: 

  • D365 administration
  • Konfiguration og opsætning af firewalls og switche
  • Erfaring med SAN og fiber channel
  • SQL server administration

Om dig, personligt

Du har et godt overblik, arbejder struktureret og formår at have mange bolde i luften på én gang. Du sætter en ære i at levere dine opgaver i en høj kvalitet. Du er proaktiv, og trives med ledelsesformen ”frihed under ansvar”. Du elsker at blive udfordret og er nysgerrig efter ny viden. Du er positiv, har et godt humør og motiveres af et godt samarbejde med resten af dit team.

Vi håber at vi har givet dig lysten til at søge jobbet og blive en del af vores IT-team.

Dit arbejdssted vil være på vores kontor i Herning.


Trimco Group is a leading global supplier of brand identity products - such as labels, hang tags, badges, packaging solutions and store decorations for international fashion and sports brands.

We provide innovative product designs and production techniques, manage and advise on care label regulations for international markets and operate world class logistics centres, all while complying to high ethical standards.

We strive to deliver a trouble-free supply chain for all our brand owners to meet market demands for quality, timeliness and sustainability.

Gem job

A-TEX A/S
Publiceret: 13. juli 2021

Arbejdssted

Location Herning