IT Ap­pli­ca­tion Spe­ci­a­list

Imerco har et komplekst systemlandskab med NAV som ERP-system og mange omkringliggende systemer.

Vi søger en specialist til applikations-udvikling og -drift af systemlandskabet, som involverer NAV, LS retail, Apport, Consignor, Targit, RELEX mfl. Med særlig fokus på NAV og LS retail vil dine opgaver være at kravspecificere, teste og idriftsætte systemudvikling, som bliver udviklet i samarbejde med eksterne partnere.

Motiveres du af at levere værdiskabende løsninger til forretningen, som du sikrer gennem tæt dialog med dine stakeholders, så er det sikkert dig vi søger.

Imerco står overfor en ambitiøs digital transformation og modernisering af  IT-landskabet. Der er udarbejdet et ambitiøst roadmap for de næste 3-4 år, og du kommer med på rejsen og derigennem vil der være gode muligheder for at udvikle dig fagligt.

Jobbet

Du har en helt central rolle, da du skal være med til at sikre den fortsatte stabile drift og udvikling inden for Imercos system- og applikationsportefølje. Du er ansvarlig for at levere driftsikre tekniske løsninger, som understøtter forretningens behov.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • At være superbruger på applikationer, herunder især LS retail og NAV
 • At være primære kontaktperson til forretningen og eksterne samarbejdspartnere på din applikationsportefølje
 • I samarbejde med forretningen formulerer ændringsønsker til eksterne udviklere og kvalitetssikre leverancen
 • At teste ændringerne og sikre et godt releaseflow
 • At være eksperten, der svarer på spørgsmål, angående håndtering af applikationer
 • At være 2nd level support på applikationer
 • At være struktureret og agere proaktivt, hvis du skulle opleve uhensigtsmæssigheder
 • At koordinere løsninger af udviklingsopgaver i henhold til forretningskritiske områder i samarbejde med IT-chefen.

Du vil få din hverdag i Herlev, hvor du sammen med de andre kollegaer i IT står for at levere de driftssikre tekniske løsninger, som forretningen har brug for. Du vil referere til IT-chef Christina Blom Arleth.

Personen

Uddannelsesmæssigt er der mange veje til denne stilling både gennem teoretisk og praktisk erhvervelse af dine tekniske kompetencer. Vi forestiller os, at du med en IT-baggrund bag dig også gerne har nogle års erfaring med POS systemer i detailhandelen.
Du er proaktiv, nysgerrig overfor systemerne og du  forstår et komplekst systemlandskab med mange interfaces. Du er stærk til stakeholder management og herigennem sikrer du den mest optimale løsning på systemudfordringer. Du er selvstændig og struktureret og du trives i et travlt miljø, med høje leverancekrav.

Derudover kan man sige om dig som person, at:

 • Du er løsningsorienteret, og du er drevet af at få tingene gjort
 • Du er selvstændig, proaktiv og resultatorienteret
 • Du har stærke samarbejdsevner, og du kommunikerer klart og direkte
 • Du er kvalitetsorienteret med en pragmatisk tilgang til opgaveløsning

Dine muligheder

Imerco tilbyder et spændende job i en dynamisk branche hvor to dage aldrig er ens, og hvor du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen. Du kommer med på den IT-udvikling, der skal sikre det tekniske fundament for at Imerco kan indfri forretningsstrategien og fortsat vækste forretningen.

Ansøgning

Imerco samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner Hanne Puggaard på telefon 40 35 69 31 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg jobbet her" knappen.

Imerco er Danmarks og Skandinaviens største butikskæde inden for køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligtilbehør med mere end 160 butikker fordelt over hele landet.
I 2018 lancerede Imerco et nyt butikskoncept, Imerco Home, som udover Imercos vanlige sortiment tilbyder et større og mere udskifteligt sortiment inden for boligtilbehør. Webshoppen Imerco.dk er i rivende udvikling og får et stadig større sortiment, der kun findes online. Hos Imerco er der ca. 1.600 ansatte med hovedkontor i Herlev. Kulturen hos Imerco er præget af en vinderkultur i et uformelt og positivt miljø med gode sociale relationer, med samarbejde på tværs af organisationen.

Gem job

GML-HR A/S
Publiceret: 29. juni 2021

Arbejdssted

Location Herlev