Systemad­mi­ni­stra­tor med flair for un­der­vis­ning og bru­ger­ven­lig­hed


Har du lyst til at arbejde med systemadministration og systemkonfiguration? Og vil du være med til at skabe gode brugeroplevelser og gøre hverdagen lettere for medarbejderne på Socialområdet i Region Syddanmark? Er du en god formidler, der synes det er sjovt at undervise? Så er det måske dig, vi søger til en nyoprettet stilling som systemadministrator i Drift og Udvikling på Socialområdet.

Om stillingen

Vi er i gang med at indgå ny kontrakt på et borgeradministrations-system og søger derfor nye kræfter til at sikre den bedst mulige løsning for vores kolleger på Socialområdet.

Du får, sammen med to kolleger, til opgave at opsætte systemet. I skal sikre, at det er nemt for medarbejderne at dokumentere og danne sig et overblik over borgernes oplysninger, så de kan bruge mest mulig tid på kerneopgaven med borgerne.

I det daglige arbejde som systemadministrator kommer du bl.a. til at understøtte den daglige brug af systemet ved at implementere og konfigurere systemet i forbindelse med månedlige opdateringer og fejlrettelser fra leverandøren. Derudover er du sparingspartner for superbrugere og slutbrugere, når de har brug for hjælp.

Inden du sammen med dine kolleger får til opgave at undervise superbrugerne på vores fire centre fordelt på ca. 30 matrikler, vil du blive grundigt oplært af leverandøren.

Du bliver en del af Kvalitets- og forbedringsteamet i vores afdeling Drift og Udvikling. Ud over dig består teamet af seks kolleger, som har en bred opgaveportefølje, der strækker sig fra forbedringsworkshops og kvalitetsstandarder til GDPR og informationssikkerhed. Sammen med Socialområdets IT-koordinator kommer du til at løse opgaver, der skal højne informationssikkerhedsniveauet på Socialområdet. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring fra lignende opgaver.

Vi forventer, at du

 • Har erfaring med administration af IT-løsninger
 • Har erfaring med GDPR og informationssikkerhed
 • Har undervisningserfaring
 • Er god til at samarbejde med forskellige faggrupper
 • Tør udfordre vanetænkning

Det er samtidig en fordel, hvis du har kendskab til Socialområdet og socialfaglig dokumentation.

Opgaver i stillingen:

 • Systemadministration: Være systemadministrator og overordnet ansvarlig for vores brugeradministrationssystem for hele Socialområdet. Det indebærer bl.a.
 • Udvikling og vedligehold af systemet
 • Support til ledelse, superbrugere og slutbrugere
 • Tilrettelægge og udføre løbende undervisning af nye og erfarne brugere
 • Udarbejde og vedligeholde undervisningsmaterialer og videovejledninger
 • Informationssikkerhed: Sikre et højt niveau af informationssikkerhed på hele Socialområdet. Det indebærer bl.a. at:
  • Udarbejde og følge op på databehandleraftaler i samarbejde med regionens jurister
  • Lave risikovurderinger
  • Rådgive de sociale centre om informationssikkerhed

Du vil primært have opgaver inden for ovenstående, men vil også kunne komme til at varetage andre opgaver i teamet. Det kan fx være administrations- og testopgaver på vores intranet.

Vi tilbyder dig ansættelse i afdelingen Drift og Udvikling på Socialområdet. Du vil få din daglige gang i Regionshuset i Vejle, der er centralt beliggende i Vejle. Derudover vil en del af dit arbejde også finde sted på vores fire centre, som er fordelt rundt omkring i regionen, så du er i tæt kontakt med dem, der bruger systemet i hverdagen. Vores omgangstone i afdelingen er uformel, og vi lægger vægt på gode kollegiale relationer samtidig med, at vi har et højt fagligt niveau. Derudover har vi i det daglige fokus på, at både arbejds- og privatliv skal fungere.

Region Syddanmark driver, på Socialområdet, fire højt specialiserede sociale centre med dag- og døgntilbud for børn og voksne med komplekse problemstillinger. Regionen er leverandør af ydelser til kommunerne og omsætter for ca. 700 mio. kr.

Du kan finde mere information om det regionale socialområde på vores hjemmeside www.regionsyddanmark.dk.

Er du nysgerrig efter at høre mere om stillingen, kan du i uge 28 og 32 ringe til IT-koordinator Vivi Damkjær på tlf. 2924 4619.

Ansøgning

Ønsker du at søge stillingen, skal din ansøgning være os i hænde senest 12. august.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler 18. august og eventuel anden samtale 25. august.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Gem job

Region Syddanmark
Publiceret: 29. juli 2021

Arbejdssted

Location Vejle