Graduate Project Manager


Vil du arbejde med Fintech og softwareudvikling i den finansielle sektor? Har du et mindset som gør dig i stand til at arbejde i projektteams og tage kontrol i en omskiftelig hverdag? Vi søger to graduates til vores projektafdeling til ledelse af projekter og her kan du få testet dit potentiale som projektleder i en kundeorienteret nordisk finansvirksomhed og lede arbejdet med at bygge fremtidens banksystemer.

En bedre bank begynder her

Det kræver både hjerne og hjerte at give bankkunder en god bankoplevelse. Vi er et full-service IT-center for 120+ pengeinstitutter i Norden, og arbejder løbende med at forbedre og udvikle nye services. I Project Management afdelingen er vi 40 projektledere, hvis opgave er at planlægge og styre IT-projekter frem mod succesfulde leverancer.

Du kommer til at indgå i et team med engagerede kolleger, der har ansvaret for en del af SDC’s forretningsområder. Vi leder projekter inden for bl.a. digital kunderådgivning, Investment banking, låne-og kreditprocesser, betalinger, core banking, netbank, robotics, Office 365, og IT Infrastruktur.

Du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tværfagligt fokus samt et højt fagligt niveau. Her vil du blive udfordret og samtidigt kunne udvikle dine kompetencer inden for projektledelse.

Bliv en del af et stærkt fagligt projektledermiljø i SDC

Som Graduate Project Manager bliver du knyttet til en buddy, der hjælper dig til at styrke dine kompetencer og sikre dig læring som projektleder. Du kommer i arbejdet til at lære at stå for planlægning, scoping og styring af IT-udviklingsprojekter og deltage i styregruppemøder, hvor du tilvejebringer beslutningsgrundlag for projekter.

Du kommer i løbet af 12 måneder på rotation til forskellige projekter, så du kan lære organisationen at kende og få erfaring fra flere områder. Som projektleder bliver du lånt ud til projekter i forskellige afdelinger og får dermed en bred kontakt med organisationen. Du skal varetage interessenthåndtering i SDC og arbejde tæt sammen med projektejer, arkitekter og forretningskonsulenter, der varetager den faglige del af projekter. Hermed får du også mulighed for at stå for den daglige ledelse af et projektteam.

Din baggrund:

 • Du har netop afsluttet en videregående uddannelse på kandidatniveau (fx fra CBS, ITU, AAU).
 • Du har et stærkt ønske om at arbejde med IT-udviklingsprojekter som projektleder.
 • Du brænder for at vise initiativ, og du arbejder både selvstændigt og tager ansvar i grupper.
 • Du er åben og udadvendt og kan let skabe nye relationer.
 • Du elsker struktur og opfølgning.
 • Du mestrer engelsk på business niveau, og har forståelse for svensk og norsk.

Du får ansvaret for projekter, der matcher dine kvalifikationer indenfor:

 • Projektplanlægning og projektopfølgning.
 • Scope og ændringsstyring.
 • Projektbudget og ressourcestyring.
 • Risiko og issue håndtering.
 • Projektrapportering, samt at leve op til SDC’s projektmodel.
 • Håndtering af projektets interessenter, der er team, kunder og leverandører.

Som person har du drive, er udadvendt og med gode samarbejds- og kommunikationsevner, og trives med mange kontaktflader.

Få gode udviklingsmuligheder og vilkår

Du får gode kolleger, stor indflydelse på din egen hverdag og muligheden for at blive en eftertragtet ressource internt i huset.

Opstart for graduates forventes at være medio august.

Kontakt

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om rollen som Graduate Project Manager i SDC, er du velkommen til at give Teamleader Christian Lauridsen 2925 5241 et ring. Vi ser frem til at modtage dit CV og uddannelsespapirer samt en kort motiveret ansøgning.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Vil du vide mere om SDC?

Vidste du, at kun ca. 5 % af de penge, der er i omløb i samfundet, er kontanter. Resten er virtuelle penge, som bl.a. håndteres af SDC. Vi er stolte af at have været på markedet i mere end 50 år. Med vores indgående erfaring med drift, udvikling integrationer og automatisering af bankapplikationer og -systemer, der er vores kerneydelse, bygger vi bro mellem den finansielle sektor og IT i hele Norden. Med vores fælles nordiske platform bygger vi løsninger og skaber grundlaget for fremtidens bank.

Du kan læse mere om SDC her: www.sdc.dk

Ansøgningsfrist: 31. juli 2021

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 9. juli 2021

Arbejdssted

Location Ballerup