Un­der­vi­se­re til pro­g­res­si­ve IT-ud­dan­nel­ser (pro­gram­me­ring, sy­stem­ud­vik­ling og back-end)


På Cphbusiness Lyngby, som er en del af erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy (Cphbusiness), arbejder vi aktuelt med at skabe en tydelig og skarp profil for vores område Innovation og Teknologi. Vi er et uddannelses- og iværksættermiljø med stort fokus på teknologi, innovation og datadrevet forretningsudvikling. Her spiller vores datamatikere og vores professionsbachelorer i softwareudvikling en central rolle.

Kan du se dig selv i det? Og vil du være med til at præge den nye generation af IT og tech professionals i samarbejde med engagerede kolleger? Så er du den helt rigtige til en stilling som underviser hos os på Cphbusiness Lyngby – enten på fuldtid eller på deltid..

Hvem er du?

På Cphbusiness Lyngby tænker vi vores IT-uddannelser i en kontekst af teknologi og innovation. For at fremme den udvikling søger vi spændende profiler til at undervise inden for avanceret programmering, systemudvikling og udvikling af store systemer med forankring i vores IT-fagmiljø på erhvervsakademiuddannelsen datamatiker og professionsbacheloruddannelsen softwareudvikling.

Det er ikke et krav, at du har undervist tidligere. Dog er det vigtigt, at du har lyst til at bringe dine professionelle kompetencer i spil inden for undervisning og formidling, og at du brænder for at udvikle dig selv på de områder, du gerne fordyber dig i.

Vi leder efter nye kolleger, med kompetencer inden for:

  • Objektorienteret programmering
  • Systemudvikling og modellering
  • Udvikling af store systemer
  • Netværksteknologier
  • Udvikling af backend

Det er vigtigt for os, at du kan indgå i den samlede udvikling af Cphbusiness Lyngby – både i samarbejde med virksomheder og i vores projekter, men også med de andre uddannelser i huset. Det kan fx være i forbindelse med fælles valgfag, samarbejde med vores startup-inkubator og aktiviteter i vores maker lab-faciliteter, som består af både værksteds- og mediefaciliteter.

Som ansat hos os i Lyngby kan du forvente en arbejdsplads, hvor vi vægter tryghed i ansættelsen, fleksibilitet og en åben og konstruktiv dialog. Vi er placeret i Lyngbys nye Innovation District – tæt ved motorvejen og med fri parkering.

Løn- og ansættelsesvilkår  

Hos os bliver undervisere typisk fastansat som adjunkt og aflønnes efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.  

Det er muligt at blive ansat i en fuldtidsstilling, men du kan også blive ansat på fx halv tid, hvis du har andre aktiviteter ved siden af, som du gerne vil beholde.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Adjunkt på Cphbusiness  

Hvis du ansættes hos os på fuldtid som adjunkt, indtræder du i vores lektorprogram. Lektorprogrammet skal sikre, at du med udgangspunkt i din kompetenceprofil og adjunktplan udvikler dig, så du inden for fire år kan kvalificere dig til at blive lektor.  

Hvis du allerede er lektor, er du også velkommen til at sende en ansøgning.

Vil du vide mere?  

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Michael Huss Svejstrup på e-mail: misv@cphbusiness.dk eller programleder Marc Kluge på e-mail: klu@cphbusiness.dk.

Sådan søger du  

Vi vil bede dig søge jobbet via nedenstående link.  

Ansøgningsfristen er den 1. august 2021. Vi ønsker ansættelse den 1. oktober 2021 eller snarest muligt.

Samtaler vil blive afholdt efter ansøgningsfristen.


Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med en bred vifte af danske og internationale videregående uddannelser op til bachelor- og diplomniveau. Vi er både en uddannelsesvirksomhed og en ny innovationskraft for ikke mindst små og mellemstore virksomheder. Vi er en statslig, selvejende institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Aktuelt har vi ca. 7.200 studerende og godt 430 medarbejdere og er i fortsat vækst. Vi har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter på Bornholm.

Gem job

Cphbusiness City
Publiceret: 29. juni 2021

Arbejdssted

Location Lyngby