Soft­wareud­vik­ler med lyst til Java og backend-udvikling


Har du en solid udviklererfaring og har du styr på detaljerne? Brænder du for Microservice arkitektur og vil du arbejde i et stærkt fagligt miljø med fokus på kvalitet og langsigtede løsninger? Så er den her mulighed lige noget for dig.

Bliv en del af Danmarks største energi- og telekoncern

I Norlys’ Software & Technology vil du blive en del af Core Services afdelingen, som er fordelt på 3 teams. Du bliver en del af et backend team, som i dag består af 8 kolleger, og som har ansvaret for løsninger til provisionering af produkter til Stofa, Boxer og Norlys brands.

Din rolle som udvikler

Du kommer til at indgå som udvikler i et stærkt team, hvor vi går op i hinandens faglige og personlige udvikling. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg og få stor indflydelse på dine opgaver. Du har lyst til at lære nyt, og at dele ud af din viden. Det forventes at du kan samarbejde i teamet, men også at du kan arbejde selvstændigt. Du kommer til at udvikle og forbedre de nuværende backend-løsninger samt udvikling af nye produkter og udfasning af legacy-systemer bliver også en del af arbejdet.

Indsigt, viden og erfaring med udvikling

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring som backend udvikler, med relevante IT kundskaber i rygsækken. Du har sans for at udvikle og designe IT-systemer og applikationer og har interesse i at levere software af høj standard og kvalitet, har overblik og samtidig sans for detaljen. Du trives i et team, og lægger vægt på både det faglige såvel som de sociale relationer. Vi arbejder Agilt i Scrum teams, med en dedikeret Scrum Master og Product Owner.

Derudover er det et plus, men ikke et must, at du har erfaring med:

  • API’er og microservice arkitektur
  • Java og gerne erfaring med Quarkus
  • Docker, Kubernetes eller Openshift
  • CI, CD og med at bygge release pipelines

Norlys tilbyder

Stor fleksibilitet i forbindelse med arbejdets udførelse herunder muligheden for at arbejde hjemme nogle dage om ugen. Et arbejdsmiljø med god sparring og opfølgning fra både kolleger og din leder. Et miljø, hvor nye idéer og initiativer påskønnes. Norlys er drevet af forandringer, og som medarbejder får du mulighed for at gribe de muligheder, der følger med.

Norlys er kåret, som Danmarks mest attraktive IT-arbejdsplads inden for sektoren Tele og Kommunikation. Vil du med på holdet?

Ansøgning

Send din ansøgning via vores online rekrutteringssystem hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.

Er du interesseret i at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Scrum Master, Claus Ladegaard på mail: clalad@norlys.dk eller tlf. +45 2721 1936.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Norlys

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og Boxer og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Gem job

Norlys Holding A/S
Publiceret: 24 August 2021

Arbejdssted

Location Aarhus