Junior Data Engineer til studiejob


Er du studerende, og har du interesse for Data, Analyse og Machine Learning? Så er du måske vores nye Junior Data Engineer i Ledernes Hovedorganisation.

Du vil blive en del af Data & Analytics-teamet, som i dag tæller seks fuldtidsansatte med færdigheder inden for Data Science, Data Engineering samt Data Analytics.

Teamet har ansvaret for arbejdet med data i Ledernes Hovedorganisation, herunder Machine Learning og AI. Vi arbejder med de nyeste teknologier inden for Data Science, og du vil blive bekendt med b.la.; Docker, Azure DevOps, Kubernetes, Python, R, Snowflake, Tableau, mfl.

Om stillingen

Som Junior Data Engineer får du ansvar for at supportere teamets Data Analysts og Data Scientists med aggregering af datakilder, data wrangling samt lettere programmering. Arbejdstiden er 10-15 timer pr. uge og kan tilrettelægges, så det passer til dit studie.

Data & Analytics er ansvarlig for alt fra rapportering og udvikling af dashboards til kompleks Machine Learning. Vi har implementeret en moderne analytics platform, som understøtter best practice-arbejde med Data Engineering og Data Science. Vi kan derfor tilbyde en spændende mulighed for at få indsigt i, hvordan man arbejder best practice med Data Engineering.

I rollen som Junior Data Engineer vil du få ansvar for at supportere teamet bredt. Opgaverne vil derfor være meget forskelligartede, og du vil opleve, at de varierer i både kompleksitet og omfang. Arbejdsopgaverne kan f.eks. være:

  • integration til nye datakilder
  • programmering i R / Python
  • data Modellering i SQL.

Dette er en ny rolle, og vores kommende student vil derfor have rig mulighed for at præge stillingens indhold.

Om dig

Du er studerende på en videregående uddannelse og har interesse for Data Engineering. Du er enten godt i gang med din bachelor, eller også er du lige gået i gang med din kandidat på f.eks. Cand.polit, Cand.oecon, Cand.scient.dat, Cand.it, B.Sc. / M.Sc. i Data Science eller en tilsvarende kvantitativ uddannelse.

Du har stor interesse for Data Engineering og Data Science og vil gerne lære mere om, hvordan man arbejder med det i praksis.

Vi forventer ikke, at du kender til hele vores tech stack fra starten, men vi forventer, at du har vilje til at lære, og at du har en stor interesse for området og for de teknologier, vi arbejder med.

Søg stillingen

Finder du indholdet interessant, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar med en kop kaffe, så vi kan uddybe indholdet, og du kan møde det team, du bliver en del af.

Vi vægter diversitet og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, kønsidentitet, seksualitet og politisk tilhørsforhold mv. til at søge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest søndag den 23. juli 2021. Vi holder løbende samtaler med henblik på kontraktindgåelse inden udgangen af juli. Stillingen forventes besat hurtigst muligt eller senest pr. 1. september.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte teamchef Henrik Varmer på mail: hve@lho.dk eller telefon: 5385 1260.

Gem job

Ledernes Hovedorganisation
Publiceret: 29. juni 2021

Arbejdssted

Location København