Erfaren Product Owner med stor teknisk for­stå­el­se


Forlagshuset Lindhardt og Ringhof, en del af Egmont, søger en skarp Product Owner, som kan tage ansvaret for en række digitale platforme. Lindhardt og Ringhof er et ambitiøst forlagshus, som de seneste to år har skabt stor vækst, både organisk og via opkøb. Du bliver en central del af at understøtte og udvikle vores digitale ambitioner.

Du vil blive en del at vores digitale team som er ansvarlig for udviklingen af digitale læremidler, publiceringsplatforme og webshops. Teamet består af 25 dygtige kolleger, hvor fagligheder fra forretningsudvikling, UX, design til front- og backend udvikling m.v. supplerer hinanden, og hvor alles kompetencer er i spil. Vi udvikler agilt, og er ikke bange for at justere kurs, hvis vi bliver klogere i processen, og der er derfor vigtigt at kunne lære af hinanden.

Product Owner for forskellige løsninger

Som Product Owner bliver du ansvarlig for en række både eksisterende, men også nye digitale tiltag i Lindhardt og Ringhof. Du har dermed det overordnede produktejerskab og er ansvarlig for at drifte og udvikle, såvel som definere strategi og roadmap for hvert enkelt område.

Helt konkret vil du tage produktejerskabet på vores webshop platform og et digitalt læremiddel som de første projekter.

Det er dit primære ansvarsområde at forstå både brugerne og forretningen og omsætte deres behov og ønsker til konkret design, features og funktionalitet, udviklingsholdet kan arbejde ud fra. Dine kommunikationsevner og sans for prioritering er en af nøglerne til succes for produktet, og tilsvarende er din evne til at holde den rød tråd gennem hele koncept- og produktudviklingsforløbet.

Dine opgaver som Product Owner vil omfatte:

 • Definering af forbedringstiltag i backloggen og løbende prioritering af tiltag med størst mulig værdi 
 • Modning og konceptualisering af udvalgte tiltag – herunder definere scope, udarbejde userstories og kunderejser samt projektlede hele processen frem mod implementering og idriftsættelse 
 • Sikre fremdrift og prioritering af dine projekter, afdække afhængigheder/snitflader til andre områder og enheder samt sikre alignment og medejerskab på tværs af organisationen 
 • Sikre best practice identificeres og implementeres og at brugerindsigt og data danner baggrund for beslutninger 
 • Koordinering med diverse stakeholders og udviklingsteams i huset og nearshore team 
 • Afstemme og afrapportere ift. styregruppe og øvrige interessenter

Vi forventer du har/er;

 • Flere års erfaring som Product Owner inden for E-commerce og/eller andre online applikationer 
 • Stærke evner inden for digital projektledelse og koordinering 
 • Stærk kommunikator som er dygtig til at motivere og samarbejde med forskellige faggrupper 
 • Stærk teknisk forståelse og erfaring med digital udvikling 
 • God til at skabe relationer mellem mange forskellige fagprofiler 
 • Proaktiv, beslutningsdygtig og resultatorienteret

Vi forestiller os samtidig, at du har; 

 • faglig stolthed og er kvalitetsbevidst med sans for detaljen 
 • en struktureret, analytisk og logisk tilgang til at gennemskue komplekse problemstillinger  
 • evne for og lyst til at være teamspiller, der kan mobilisere viden og ressourcer på tværs  
 • selvstændighed til at kunne lede egne opgaver 
 • humor og lyst til at ’vende tingene på hovedet’

Hvad har vi at byde på?

Vi har et attraktivt og fleksibelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. Vi er en social og levende arbejdsplads, der har til huse i hjertet af København i stemningsfyldte lokaler hos Egmont. Vi har en god tone og kultur, hvor der både er plads fordybelse og sjov. 

Kan du se dig selv i dette setup, så send endelig hurtigst muligt din ansøgning til os, ved at bruge linket på siden. Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt Digital Produktchef Thomas Olsen på tol@lruddannelse.dk eller Digital Udviklingschef Jonas Nielsen på jon@lruddannelse.dk.

Ansøgningsfristen er den 31/07/2021. Du bedes venligst benytte "Søg jobbet her" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Bemærk venligst at vi ikke modtager ansøgninger på e-mail.


Om Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks store international forlag, som består af Lindhardt og Ringhof og Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag SAGA, der har udgivet 80.000 e- og lydbøger på mere end 30 sprog over hele verden. Vi er en del af Egmont sammen med Nordisk Film, TV 2 i Norge og Story House Egmont. Hele Egmont er en fond. Alt overskud går til udvikling af medier og til at hjælpe udsatte børn og unge. We bring stories to life.

Gem job

Lindhardt og Ringhof
Publiceret: 30. juni 2021

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden