IT-in­frastruk­turspe­cial­ister


Højt kvalificerede infrastrukturspecialister indenfor flere discipliner

Vi har travlt og søger derfor en række dygtige infrastrukturspecialister med kompetencer indenfor Cloud, sikkerhed, netværk, Microsoft 365 og klassisk datacenter serverdrift.

Vi er en veldrevet danskejet IT-virksomhed med kerneforretning inden for Cloud og On-premise drift af IT-infrastruktur samt konsulentydelser. Cortex blev etableret i 1998, vi er centralt beliggende i Valby (3 min. gang fra Ny Ellebjerg Station) og beskæftiger ca. 60 ansatte.

Vi tilbyder dig bl.a. ansættelse i en flad og uformel organisation, en god løn med pensionsordning, helbredssikring, frokostordning, fitness m.m. Nogle nøgleord vi gerne vil kendetegnes ved: Spændende arbejdsopgaver, fleksibilitet, frihed under ansvar, gode kollegaer, vi løfter i flok kultur, et uformelt arbejdsmiljø, godt humør/humoristisk sans, mulighed for efteruddannelse/certificering samt for selv at sætte præg på egen dagligdag og fremtid.

Du bliver en del af vores konsulent organisation, der er et yderst velfungerende og professionelt team af IT-specialister, der udarbejder og leverer IT-serviceydelser til både private og offentlige kunder. Levering af disse serviceydelser foregår både fra vores domicil i Valby og on-site hos vores kunder.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring med drift og support indenfor et eller flere af de nævnte områder, og befinder dig godt i samarbejdet mellem os og vores kunder. Cortex er en forandringsvillig organisation, og du skal kunne trives og udvikle dig i et miljø, hvor ikke alt er givet på forhånd, men hvor du har mulighed for at sætte dit præg på din egen udvikling og dagligdag.

Dine kompetencer og din personlighed:

Du har:

  • En relevant IT-uddannelse
  • Generelt kendskab til og erfaring med drift af IT-infrastruktur
  • Minimum 2 års praktisk erfaring inden for et eller flere af herunder nævnte områder:
    Azure, Sikkerhed, Cisco LAN/WAN, Firewall, Microsoft 365, Citrix, klassisk datacenter serverdrift

Du:

  • Leverer med kvalitet og overholder deadlines
  • Er præsentabel og god til kundekommunikation
  • Kan formulere dig på dansk og engelsk
  • Har en ren straffeattest (med henblik på eventuel sikkerhedsgodkendelse)

Trænger du til en ny og spændende hverdag, og kan se dig selv i en af ovennævnte roller, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Vi vil gøre hvad vi kan, for at indfri dine forventninger.

Yderligere information om stillingerne kan indhentes hos:

Lars Pedersen - lp@cortexconsult.dk, mobil: 20 75 13 28.

Send din ansøgning til: jobs@cortexconsult.dk, emne: IT-infrastrukturspecialist, Valby.

Gem job

Cortex Consult A/S
Publiceret: 25 August 2021

Arbejdssted

Location Valby