Tekno­lo­gisk Institut søger en seni­orkon­su­lent og en konsulent, der kan udvikle og im­ple­mentere in­nov­at­ive løsninger


Brænder du for at levere innovationsrådgivning til virksomheder og organisationer, som skaber målbare resultater for disse kunder? Elsker du at drive meningsfulde og udfordrende konsulentopgaver fra idéfase til implementering? Så har du nu chancen for at blive del af Innovation og Digital transformation på Teknologisk Institut.

Innovationskonsulenter med god forståelse for design, service og udvikling

I Teknologisk Instituts innovationscenter arbejder vi med at udvikle vores kunders innovationskapacitet som fundamentet for at styrke deres forretning. Vores opgaver består både i at rådgive vores kunder i forbindelse med udvikling af nye produkter, services og processer, ligesom vi ofte er en del af vores kunders digitale transformation.

Som en del af Innovation og Digital transformation vil dine primære opgaver bestå af:

  • Proaktiv kunde- og opgaveudvikling samt eksekvering og facilitering af udviklingsforløb hos virksomheder og organisationer
  • Gennemførelse af innovationsworkshops og forløb hos kunder med fokus på idéudvikling, prototypeudvikling og markedsvalidering af nye ydelser
  • Gennemførelse af kompetenceudviklingsforløb og forandringsprojekter med henblik på at understøtte integration af innovation og serviceudvikling
  • Udvikling af projektansøgninger og projektgennemførelse med fokus på innovation.

Nysgerrig konsulent med innovationsbaggrund

Vi lever af virksomhedsrådgivning og -forløb, så det er afgørende, at du har en forretnings-, handels- eller markedsorienteret profil med kompetencer inden for innovation, strategi og forretningsudvikling, herunder behovsanalyser, idégenerering og konceptualisering. Du er en stærk facilitator og kan lide at være på. Du trives i et arbejdsmiljø med opgaver af både kort eller længere varighed, hvor nært samarbejde med kollegaer er fundamentet for vores fælles værdiskabelse. Du har et stærkt kommercielt mindset og gerne et bredt og stærkt netværk, som du bruger aktivt. Dit energiniveau er smittende, og din nysgerrighed giver dig hver dag adgang til nye indsigter. Du arbejder struktureret og forstår at navigere i komplekse projekter og kundeopgaver. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med Design Thinking og de nærliggende metodikker.

Du kan enten have flere års erfaring som konsulent eller have erfaring med at sælge og gennemføre konsulentopgaver for forskelligartede virksomheder. Du kan også være nyuddannet eller have et par års erfaring som fx konsulent, så længe du har mod på at styre og lede innovationsprojekter og gå i dialog med virksomheders øverste ledelse fra dag et.

Du kommunikerer aktivt og præcist både skriftligt og mundtligt for at sikre stærke, tillidsbaserede relationer til kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Innovation og Digital transformation

Innovation og Digital transformation er et innovationscenter på Teknologisk Institut med ca. 11 konsulenter under divisionen Produktion og Innovation. Vi har en stærk fælles mission og med en boblende innovationskultur – fælles for vores virke er, at vi ønsker at gøre en forskel for vores kunder og samfundet generelt. Med brugere og kunder i centrum hjælper vi vores samarbejdspartnere med at skabe værdifulde og innovative løsninger af de muligheder og udfordringer, teknologi skaber. Faglig stolthed, samarbejde og tillid er stærke elementer i vores måde at arbejde på – både eksternt og internt. Vores kultur er baseret på tillid og frihed til selv at planlægge og udføre forskelligartede kundeopgaver.

Innovation og Digital transformation har medarbejdere i både Taastrup og Aarhus – og da den rette profil er vigtigere end den geografiske placering, er det muligt at blive tilknyttet det sted, man bor tættest på.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt enten forretningsleder Troels B. Andersen (tbea@teknologisk.dk, 72 20 16 89) eller centerchef Jan Overgaard (jov@teknologisk.dk).

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt, dog senest den 28. juli 2021.

Vi håber at kunne byde vores nye kollegaer velkomne den 1. oktober 2021.

Gem job

Teknologisk Institut
Publiceret: 1 July 2021

Arbejdssted

Location Taastrup og Aarhus