Un­der­vi­se­re til pro­fes­sions­ba­chel­or­ud­dan­nel­ser i it-ar­ki­tek­tur samt økonomi og it


Har du erfaring med it-projekter, og har du lyst at være med til at uddanne fremtidens it-arkitekter og it-konsulenter, så de får de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger? Erhvervsakademi Aarhus søger 1-2 dygtige undervisere til vores 3½-årige professionsbacheloruddannelser i hhv. it-arkitektur samt økonomi & it. 

Jobstart vil være snarest muligt.

Dine arbejdsopgaver 

Dine opgaver omfatter undervisning og projektvejledning. Derudover er der gode muligheder for at deltage i udviklingsopgaver. Som underviser skal du formidle anvendelsesorienterede it-emner med fokus på: 

 • Projektledelse og styring af it-projekter 
 • Generel forretningsforståelse, herunder økonomi, organisation og ledelse
 • Udvikling og implementering af forretnings- og it-strategier 
 • Udarbejdelse af business cases for it-projekter
 • Systemudvikling 

Undervisningen foregår primært på dansk. 

Du bliver en del af et inspirerende team af kolleger, som arbejder for at levere den bedste undervisning til vores studerende. Som en del af det at være underviser på Erhvervsakademi Aarhus skal du gennemgå et adjunktforløb. Det betyder, at forsknings- og udviklingsaktiviteter samt undervisning på efter- og videreuddannelse også bliver en del af dit job, ligesom du får en pædagogisk uddannelse og bliver tilknyttet en erfaren mentor.  

Du planlægger undervisningsforløbet i samarbejde med dit faglige team og omsætter det selvstændigt i din daglige undervisning. Vi har en uformel omgangstone, som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. På akademiet måler vi jævnligt medarbejdertilfredsheden, og der har vi konsekvent en høj arbejdsglæde. Vores kultur er præget af handling, og vi møder nye kolleger med nysgerrighed.

Kvalifikationer  

 • Du er, eller kan blive, en inspirerende underviser, fordi du er begejstret for teknologi og kan give din begejstring videre
 • Du har et godt netværk og relevant erhvervserfaring – som projektdeltager eller projektleder på it-relaterede projekter
 • Du har en relevant uddannelse på minimum kandidatniveau
 • Du kan se hele processen i at udvikle et it-system ovenfra, samtidig med at du kan fordybe dig i de enkelte dele
 • Du ved noget om de internationale tendenser inden for faget og møder verden med nysgerrighed og humor
 • Du er en teamplayer, men kan også yde en selvstændig indsats

Ansættelse

Der er tale om 1-2 fuldtidsstillinger, hvor du bliver ansat som adjunkt/lektor i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Til stillingen vil der være tilknyttet et adjunkt-/lektortillæg og 17,10 % i pension, og der vil være mulighed for at få et personligt kvalifikationstillæg.

Yderligere oplysninger

Læs mere om uddannelserne indenfor it og software på www.eaaa.dk 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Gert Simonsen på mobil 4015 0971 eller mail gs@eaaa.dk

Vi indkalder til samtaler løbende. 

Ansøgningsfrist: 08-08-2021.


Vi er et af landets største erhvervsakademier med 5.200 fuldtidsstuderende, heraf 500 internationale, samt 4.900 deltidsstuderende og 400 ansatte. Vi udbyder videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau, ligesom vi har kurser og efteruddannelser på akademi- og diplomniveau til alle, der vil stå stærkere i deres job. Vi uddanner inden for automation, finans, laboratorie- og fødevareteknologi, innovation, it, jordbrug, ledelse, HR, markedsføring, miljø, salg, service og web. Alle uddannelser kombinerer teori og praksis, og vi prioriterer undervisning på små hold, virkelighedsnære cases og praktik i samarbejde med erhvervslivet, som vi også laver forsknings- og innovationsprojekter sammen med. Kulturen på vores arbejdsplads er uformel, handlingsorienteret og humoristisk med uddelegeret ansvar, og i arbejdsglæde ligger vi blandt de øverste i landet inden for uddannelsessektoren.

Gem job

Erhvervsakademi Aarhus
Publiceret: 30. juni 2021

Arbejdssted

Location Viby