Ud­dan­nel­ses­le­der til vi­de­re­gå­en­de it-ud­dan­nel­ser


Der er stor efterspørgsel på kompetente it-medarbejdere, og Erhvervsakademi Aarhus uddanner til en bred vifte af opgaver i it-branchen. Da vores nuværende uddannelsesleder har fået nyt job, søger vi en ny uddannelsesleder, der kan medvirke til at lede og udvikle vores videregående it-uddannelser. Jobstart er september 2021 eller efter aftale. 

Om jobbet

Jobbet som uddannelsesleder omfatter personaleledelse samt koordinering og udvikling af uddannelser inden for it-området samt undervisning i begrænset omfang. Pt. drejer det sig om datamatikeruddannelsen og professionsbacheloruddannelsen i softwareudvikling med 10-12 dygtige og engagerede undervisere, samt tilhørende deltidsuddannelser på akademi- og diplomniveau. 

Du bliver ansvarlig for den daglige ledelse og planlægning af uddannelserne i samarbejde med uddannelseschefen for kompetencecenter for it og softwareudvikling, som du refererer til.

På Erhvervsakademi Aarhus har vi en uformel omgangstone, som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. På akademiet måler vi jævnligt medarbejdertilfredsheden, og der har vi konsekvent en høj arbejdsglæde. Vores kultur er præget af handling, og vi møder nye kolleger med nysgerrighed. 

Kompetencer

  • Du har relevant erhvervserfaring og viden, samt et godt netværk inden for it-området
  • Du er en god og inspirerende kommunikator på dansk og engelsk
  • Du har ledelses- eller projektledelseserfaring og lyst til personaleledelse inden for uddannelsesverdenen
  • Du er som person engageret, nysgerrig og nytænkende
  • Du er analytisk og har et godt administrativt gen
  • Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende

Undervisningserfaring og kompetencer inden for et eller flere af uddannelsernes fagområder er en fordel, men ikke en betingelse. 

Ansættelse

Stillingen som uddannelsesleder er en fuldtidsstilling. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes ud fra cirkulære om aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Gert Simonsen på mobil 4015 0971 eller mail gs@eaaa.dk. Læs mere om Erhvervsakademi Aarhus på www.eaaa.dk

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Du skal regne med at udfylde en personprofil og forberede opgaveløsning, hvis du bliver indkaldt til 2. runde-samtaler.  

Ansøgningsfrist: 15-08-2021.


Vi er et af landets største erhvervsakademier med 5.200 fuldtidsstuderende, heraf 500 internationale, samt 4.900 deltidsstuderende og 400 ansatte. Vi udbyder videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau, ligesom vi har kurser og efteruddannelser på akademi- og diplomniveau til alle, der vil stå stærkere i deres job. Vi uddanner inden for automation, finans, laboratorie- og fødevareteknologi, innovation, it, jordbrug, ledelse, HR, markedsføring, miljø, salg, service og web. Alle uddannelser kombinerer teori og praksis, og vi prioriterer undervisning på små hold, virkelighedsnære cases og praktik i samarbejde med erhvervslivet, som vi også laver forsknings- og innovationsprojekter sammen med. Kulturen på vores arbejdsplads er uformel, handlingsorienteret og humoristisk med uddelegeret ansvar, og i arbejdsglæde ligger vi blandt de øverste i landet inden for uddannelsessektoren.

Gem job

Erhvervsakademi Aarhus
Publiceret: 3. august 2021

Arbejdssted

Location Viby