IT-chef til software- og kon­su­lentvirk­som­hed


Vi søger en IT-chef, der kan varetage ansvaret for og udførelse af IT-opgaverne i forbindelse med drift, vedligehold og support af egenudviklede VAX-løsninger. Opgaven omfatter både vores cloud-baserede løsning, der er etableret i hostet datacenter og On-Premise løsninger hos kunder samt vores interne udviklings- og driftsmiljø.

Om mySupply

mySupply er en virksomhed med meget stærke værdier omkring ansvarlighed, kvalitet, troværdighed, leverancesikkerhed og samarbejde. I det hele taget en meget professionel tilgang til løsning af opgaverne, hvor kunderne og deres behov er i højsædet.

Vi har skabt en helt unik position på markedet for levering af rådgivning og løsninger til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter og integrationer samt løsninger til professionelt indkøb. Vi arbejder med cloud-løsninger og de nyeste teknologier på området. Vi har deltaget i udviklingen af NemHandel i Danmark og Peppol i EU, og vi har haft ansvaret for den nationale NemHandel infrastruktur i 10 år. Vi har deltaget i arbejdet med Næste generation af Digital Post (NgDP), og er generelt først på listen, når offentlige og private virksomheder har brug for specialistrådgivning og løsninger indenfor vores felt. Dette er understøttet af, at mySupply for tredje år i træk er kåret af Computerworld som Danmarks dygtigste IT-virksomhed indenfor elektronisk dokumenthåndtering.

Vores kundegruppe består af et bredt spekter af store og små virksomheder både indenfor den private og den offentlige sektor samt større udenlandske virksomheder.

Ansvarsområde

Du bliver ansvarlig for et IT-miljø, der er etableret på en Windows-platform, og som varetager behandling og udveksling af elektroniske forretningsdokumenter. IT-miljøet er integreret med en række elektroniske infrastrukturer som f.eks. NemHandel, PEPPOL, VANS, e-Boks og NemKonto baseret på nyeste teknologier indenfor området.

VAX 360 systemet er en af de førende løsninger på markedet. Systemet er en meget vigtig løsning for kunderne, og der behandles og udveksles store datamængder. En del er disse er tidskritiske, og som kræver stor fortrolighed og sikkerhed omkring behandling af dokumenterne.

Forventninger til dig

Det forventes, at du har en længerevarende relevant IT-uddannelse og erfaring fra drift og vedligehold af større IT-systemer.

Det forventes, at du har kompetence i drift af en Microsoft Windows-platform og erfaring med VMware og drift af virtualiserede IT-miljøer samt VEAM/TSM-backup m.v., og vil medvirke til, at vores løsninger til stadighed udvikles og har en meget høj standard såvel teknologisk som driftsmæssigt.

Vi lægger samtidig stor vægt på, at du har gode evner til at kommunikere med kunderne og arbejder struktureret og udarbejder god dokumentation – i det hele taget tager ansvar og udfører dit arbejder med høj kvalitet.

Du skal være indstillet på at arbejde i en konsulentvirksomhed med skiftende arbejdstider, herunder systemvedligehold udenfor normal arbejdstid.

Vi kan tilbyde dig

Et godt og inspirerende arbejdsmiljø og fleksibel arbejdstilrettelæggelse, der modsvarer kravet om fleksibilitet i opgaveudførelsen. Blive medlem af et team, der er i besiddelse af den største kompetence på vores forretningsområde i Danmark. En løn der svarer til dine kvalifikationer og præstationer.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Såfremt du er interesseret i jobbet, kan du sende din ansøgning via "søg jobbet her". Såfremt du ønsker yderligere information, kan du kontakte direktør Flemming Beltoft tlf. 4040 0230 eller e-mail flemming.beltoft@mysupply.dk.

Gem job

mySupply ApS
Publiceret: 30. juni 2021

Arbejdssted

Location Aabybro