Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Udvikler til version 5.0

  • Er du i starten af din karriere eller godt i gang med den, og vil du udvikle den næste version inden for morgendagens service management-værktøjer? Og kan du se dig selv i et meget stærkt team med god og dårlig humor?

”Du opererer på next level inden for fremtidens service management-værktøjer. Vi er virkelig med på beatet, og du kommer til at arbejde både med backend og frontend. Og på sigt er der mange muligheder for at arbejde med de nyeste teknologier såsom CSS, HTML 5, SignalR eller lignende,” fortæller udvikler Tanja Heiselberg.

Velkommen til fremtiden

I iSpoc har vi rødder tilbage 2000, hvor vi skrev de første kodelinjer til IHLP. Omdrejningspunktet for os er udvikling, salg og implementering af softwareproduktet IHLP, som understøtter kundernes arbejdsprocesser efter principperne i ITIL. Læs gerne mere her: www.ispoc.com.

”Vores succes er både vores produkt og den nærværende service, vi yder for vores kunder.” Marianne Bach

En udfordrende hverdag med udvikling og support i centrum

Til at begynde med deltager du i færdiggørelsen af udviklingen af den næste generation af IHLP. Du får derfor indgående kendskab til arkitektur og teknologi bag iSpocs produkt. Som vores nye kollega får du i tæt samspil med dine kolleger ansvar for at udvikle, implementere og supportere vores IHLP- softwareprodukter. Når iSpoc releaser version 5.0, vil du indgå i iSpocs kundevendte implementeringsteam som implementeringskonsulent, supporterer vores kunder og lave kundespecifikke tilpasninger.

Derudover videreudvikler du versionen, så vi også i fremtiden er på forkant med de nyeste teknologier, ligesom du bidrager til et endnu mere intuitivt interface.

Is, cafeer og vand lige i nærheden

Vi har til huse i et fredet pakhus fra 1780 midt på Christianshavn, blot et stenkast fra kanalerne, lokale specialbutikker, cafeer og kulturelle tilbud. Vi er flittige brugere af disse muligheder, når der er tid til det. Men vi er også glade for vores egen frokostordning.

”Vi er et super fedt team med et højt fagligt niveau. Men vi er også et humoristisk team med både god og meget dårlig humor. Og jeg er sikker på, at du bliver rigtig glad for det her hos os. – Sonny Bahrt.

Nyuddannet eller erfaren kollega med ambitioner

  • Vi er meget åbne for din baggrund, og du kan være nyuddannet, men det er et krav, at du har erfaring med C# og .NET.
  • Det er en klar fordel, hvis du har kendskab til JavaScript/JQuery, XML, XSLT og HTML, gerne HTML 5.
  • Det er også et plus, hvis du har kendskab til Windows-servere og Microsoft SQL Server.
  • Du tager ejerskab for dine opgaver og forstår vigtigheden af kundens oplevelse med os.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74. Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om iSpoc

iSpoc er en rummelig arbejdsplads for medarbejdere med forskellig baggrund, og har en god sammensætning af kvinder og mænd. Medarbejderudvikling er en af grundpillerne i iSpoc, som støtter aktivt op om videreuddannelse og relevante kurser. Og så er der hos iSpoc fokus på, at medarbejderne har en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Kontaktperson

Senior IT-rekrutteringskonsulent
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex
Publiceret: 30. juli 2021

Arbejdssted

Location København