Faglig stærk leder til ud­vik­ler­ne på Danmarks største e-han­dels­plat­form

Elsker du tekniske udfordringer og brænder du for at vise vejen frem via synlig ledelse, engagement og faglig dygtighed? Så er du måske fyrtårnet der viser vejen for vores mere end 50 dygtige og dedikerede udviklere!

Vores udviklingsafdeling på tværs af Danmark og Ukraine består af 70 dedikerede medarbejdere, som omfatter alt lige fra udviklere, testere, DevOps-specialister og scrum mastere. Som teamleder for vores danske udviklere, og faglig leder for vores ukrainske ressourcer, får du en afgørende rolle i at udvikle og eksekvere på forretningens innovative og skarpe løsninger.

Den fortsatte udvikling af nemlig.com sitet - både i form af innovative brugeroplevelser, nye koncepter, samt tekniske- og performancemæssige forbedringer - er en afgørende hjørnesten i vores vækstambitioner,” fortæller CIO Christer Mattsson.

Synlig ledelse og store ambitioner - på teamets vegne

Som frontfigur har du ansvaret for at motivere og udvikle dine medarbejdere i en løbende styrkelse af udviklingsdisciplinen blandt både danske og ukrainske udviklere. Vi er i gang med en større skalering af den danske udviklingsafdeling, hvorfor en af dine hovedopgaver den første tid, er at rekruttere nye stærke kræfter til teamet. Derudover vil du bruge tid på at afholde 1:1 samtaler, håndtere ferie og sygedage, samt planlægge og afholde MUS.

Succeskriterierne i stillingen er følgende:

  • God personaleledelse af udviklerteamet i Danmark
  • Rekruttering af nye udviklere 
  • Styrkelse af softwareudviklingsdisciplinen, og herunder forankring af vores agile udviklingsprocesser og DevOps-praktikker – på tværs af Danmark og Ukraine
  • Flytte udviklingsteamet betydeligt længere på rejsen mod Continuos Integration & Deployment med frekvente leverancer og høj kvalitet som følge heraf

Vi arbejder hele tiden på at forløse det kæmpe potentiale der ligger i vores forretning via mere CI/CD, øget testbarhed og en høj grad af automatisering,” uddyber IT-udviklingschef Søren Swane Hagensten.

Agil hverdag med masser af teknisk sparring

Vi arbejder i agile scrum-teams på tværs af landegrænser med vores kollegaer i Ukraine. Udviklingen foregår primært på .NET-platformen, dog har vi en vifte af andre teknologier som tilsammen udgør vores platform.

I jobbet er du i høj grad selv er med til at sætte retningen. Vores samarbejde er præget af en stor indbyrdes tillid, hvor åbenhed og nysgerrighed går hånd i hånd med villigheden til at udfordre sig selv og andre - både fagligt og personligt.

Involverende leder med stærk faglighed

Vi har gennem årene opbygget en unik tillidsbaseret kultur, hvor lederskab ikke hænger på processerne, men derimod udleves gennem engagement og involvering. For dig som leder betyder det, at du finder muligheder i sammenspillet mellem teknologien, medarbejderen og processerne. 

Derfor er det vigtigt, at du brænder for det menneskelige aspekt af arbejdet som leder og formår, via empati og involvering, at motivere og engagere mennesker omkring dig. 

Som den ideelle profil har du solid erfaring med ledelse af en IT-udviklingsafdeling eller flere agile udviklingsteam, samt transformation af processer og arbejdsgange. Du har hands-on erfaring med udvikling af et kommercielt website og tilhørende back-end systemer, samtidig med at du – på både på dansk og engelsk - har gode kommunikationsevner.

Vi forestiller os, at du har en baggrund som udvikler og nu er gået ledelsesvejen og stadig har fingeren på pulsen rent teknisk. Din værktøjskasse er omfattende og erfaring med DevOps, CI/CD, testautomatisering og agile udviklingsmetoder er en stor fordel.

Vil du med på holdet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Rasmus Ottesen på 30 55 77 68 eller rao@nemlig.com

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg jobbet her" hurtigst muligt - vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 15-08-2021.Om nemlig.com

nemlig.com vil skabe en nemmere hverdag og et bedre liv for danskerne, og som landets førende onlinesupermarked leverer vi hver dag tusindvis af dagligvarer til danskere i hele landet. Vi har åbent 365 dage om året og har aldrig lukket, og med mere end 12.000 forskellige varer på hylderne kan vi dække alle indkøbsbehov. Vi har et kæmpe udvalg af økologiske varer, et stort discountsortiment samt unikke specialvarer fra udvalgte gård- og specialbutikker, såsom Bülow Lakrids, Lagkagehuset og Slagter Lund.

I dag arbejder her over 1400 medarbejdere, der fra hovedsædet i Brøndby leverer dagligvarer og måltidskasser til 83 % af alle husstande i Danmark. Vi er dog i konstant udvikling, og arbejder hver dag for at gøre det til en sjov, spændende og relevant oplevelse at købe dagligvarer online.

Gem job

nemlig.com
Publiceret: 2. august 2021

Arbejdssted

Location Brøndby