Scrum Master til agile teams, der udvikler spændende produkt til den grønne om­stil­ling


Vil du med på en af de mest spændende udviklingsrejser i den grønne omstilling? I Energinet skal vi til at udvikle ’Energy Track and Trace’, der med afsæt i data fra Energinets DataHub, kan dokumentere sammenhængen mellem produktion af vedvarende energi og forbrug. Hvis du trives i et agilt miljø, hvor høj faglighed og samarbejde er nøgleord, er du måske vores nye Scrum Master i DataHub.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores kontor i Fredericia og hjemme.

Fokus på mennesker, processer og facilitering - en succesfaktor i vores agile transformation

Du får en væsentlig rolle i vores SAFe-transformation, hvor vi starter endnu et spændende projekt baseret på cloudteknologi og Open Source.

Som Scrum Master er du ansvarlig for de to teams i projektet, som hver består af en Product Owner og 4-5 teammedlemmer. Dit fokus er at skabe de optimale betingelser for begge teams, og du har et stort engagement og øje for teamenes trivsel ved at fjerne de forhindringer, der står i vejen for deres fremdrift. Du navigerer i teammedlemmernes og kundens behov, med det formål at opnå resultater i overensstemmelse med virksomhedens værdier, principper og forretningsmæssige mål.

Dine opgaver er bl.a. at:

  • Sikre og skabe rammerne for, at teams leverer optimalt
  • Understøtte og coache teams i agile arbejdsmetoder
  • Facilitere events - i samarbejde med teams og Product Owners
  • Identificere og adressere forhindringer for teams’ fremdrift
  • Facilitere ved at sætte scenen og give klare rammer, hvor teams kan samarbejde og agere som selvstyrende team

Du kan se frem til at indtage en central rolle i en motiverende virksomhed, som lægger stor vægt på din trivsel og udvikling. Du bliver en del af DataHub-enheden, hvor IT og forretningen er tæt på hinanden. Vi tilbyder, udover en konkurrencedygtig løn, gode personaleforhold med bl.a. bonusordning, fitness, forsikringer, kantine, multimediepakke og ikke mindst en meget aktiv personaleforening. Til gengæld forventer vi, at du lever op til vores værdier og optræder engageret og ansvarligt – med vilje og vilje til at gøre en forskel.

Du er et opmærksomt teammedlem med interesse for teknologi

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, da vi først og fremmest vægter, at du har et agilt mindset - og ikke mindst har motivationen og evnen til at opnå resultater i en faciliterende og coachende rolle, hvor du primært koordinerer og baner vejen for dine teams. Måske har du allerede erfaring som Scrum Master, men vi klæder dig også gerne på til at kunne varetage rollen. Sprogligt kan du kommunikere flydende på dansk i både skrift og tale – og behersker engelsk til forretningsbrug.

På det personlige plan er du udadvendt og nærværende, ligesom du i kraft af din strukturerede og metodiske tilgang har særdeles gode evner for facilitering. Du kommunikerer med beslutningsevne og respekt, og fungerer særdeles godt i et team, hvor du i kraft din rolle har et særligt fokus på relationer og samarbejde. Du er engageret og kan lide at blive udviklet i dine opgaver.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning via linket ”søg jobbet her” med cv og andre relevante bilag senest 1. august 2021. Vi forventer at holde samtaler 5. august (1. samtale - online) og 11. august (2. samtale – i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Søren Vesterager på telefon 61 69 99 13. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk og du kan læse mere om ’Energy Track and Trace her: https://energinet.dk/El/DataHub/Eloprindelse


Energinet Datahub A/S ejer og driver DataHub – et centralt og uafhængigt it-system, der samler alle oplysninger om danskernes elforbrug og produktion. Vi sikrer afregning, standardiserede processer og ensartet kommunikation mellem aktørerne i elmarkedet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job

Energinet
Publiceret: 2. juli 2021

Arbejdssted

Location Fredericia