Softwa­re­ud­vik­ler med passion for DevOps


Er du udvikler med et par års erfaring, og har du lyst til at arbejde med DevOps?

Til vores kunde Cryptomathic søger vi en udvikler, nyuddannet eller med et par års erfaring, som har interesse for byggemiljøer, automatisering og continuous integration.

Du bliver en del af Cryptomathics QADO (Quality Assurance Development Operations) team, der sammen med de enkelte udviklingsteams arbejder på at forbedre og automatisere byggeprocesserne, så det bliver nemt at bygge og deploye software i forskellige testmiljøer. Cryptomathics software fungerer på flere platforme og er udviklet i forskellige sprog, primært Java, C# og C++.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger fra forskellige ekspertområder, og der vil være rig mulighed for sparring og faglig udvikling. Samtidig kommer du sammen med resten af QADO teamet til at præge Cryptomathic’s DevOps arbejde, som er inde i en spændende udvikling.

Som en del af dine arbejdsopgaver vil du være med til:

 • at hjælpe dine kolleger med at automatisere manuelle processer indenfor deployment, build pipelines og monitorering
 • at skabe og forbedre værktøjer, metoder og processer for alle relevante områder

Om dig

Du har en relevant IT-uddannelse som f.eks. datalog eller ingeniør. Du har måske et par års udviklingserfaring og har nu lyst til at kaste dig over DevOps området.

Cryptomathic anvender følgende værktøjer, og du kender de fleste af dem:

 • Jenkins til CI
 • Artifactory til artifact management
 • Docker
 • NuGet
 • Maven
 • Gradle
 • Ant
 • Git/Bitbucket & SVN
 • Visual Studio og IntelliJ IDEA
 • Bash/Powershell

Engelsk og dansk taler og skriver du flydende.

Som person er du engageret og god til at samarbejde. Du brænder for at automatisere og optimere processer, og du trives med at have en bred kontaktflade, hvor du sparrer og samarbejder på tværs af teams i et agilt miljø. Du formår at anskue et problem fra flere vinkler, at få de gode ideer men også at gennemføre dem med både udviklings- og forretningsmæssige behov for øje.

Du tilbydes

Hos Cryptomathic vil du få en spændende rolle, hvor du både kommer til at bringe din egen viden i spil og samtidig kan udvikle dig og sparre med dygtige kolleger.

Du bliver desuden en del af et godt kollegialt miljø med mange sociale arrangementer, god humor og respekt for hinanden. Arbejdsstedet er lige i hjertet af Aarhus i lækre, nyrenoverede lokaler. Der er mulighed for at aftale hjemmearbejde under hensyntagen til opgaver og samarbejde

Om Cryptomathic

Cryptomathic har succes med at udvikle og implementere deres sikkerhedsløsninger til især banker og finansielle virksomheder over hele verden. Deres produkter indgår i mange forskellige sikkerhedsløsninger hos kunderne, både inden for områder som sikker identifikation (f.eks. elektroniske pas), sikker autentifikation og digitale signaturer (f.eks. netbank og juridiske dokumenter) samt nøglehåndtering (f.eks. i forbindelse med udstedelse og brug af betalingskort).

Cryptomathic er beliggende på Åboulevarden i Aarhus C. og beskæftiger ca. 50 medarbejdere i udviklingsafdelingen. Derudover har Cryptomathic salgskontorer i Tyskland, England og US

Se mere information om Cryptomathic på www.cryptomathic.com

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning, dit CV og eksamensbeviser snarest muligt.

Vil du vide mere?

Dorte Pape
+45 3160 9365
dp@bloom.dk

Gem job

Bloom
Publiceret: 1. august 2021

Arbejdssted

Location Aarhus