Agile Lead til trans­for­ma­tion hos Danmarks største online su­per­mar­ked


Har du en stor passion for at udvikle organisationer og vil du være frontløber på vores agile rejse? Brænder du for at lede og guide agile teams? Og ved du, at de bedste løsninger udvikles via agile metoder med coachende og faciliterende ledelse? Så er du måske vores nye Agile Lead!

I nemlig.com oplever vi en markant vækst, og det forventer vi vil fortsætte mange år frem. Vi ønsker at fastholde momentum og hele tiden afsøge nye muligheder og spændende løsninger til gavn for vores mange tilfredse kunder. Denne vækstambition stiller store krav til den fortsatte udvikling af alle områder af vores organisation, og derfor har vi valgt at styrke vores agile fokus. 

Agil transformation af en forandringsparat kultur

Som Agile Lead tager du tager styringen på vores agile rejse, hvor du modner både teams og ledelsesniveauet inden for det agile setup. Du bruger meget af din tid på at opstarte, guide og coache teams og ledere i den agile tilgang, og du formår at tilpasse metoden til der, hvor teamet er, og til vores digitale produkter. Du fungerer som sparringspartner og coach for etablerede teams i diverse agile problemstillinger, ligesom du coacher og udfordrer ledelsen i den agile transformation.

Din succes bliver målt på:

  • Ledelse af dit team, heriblandt høj motivation, forankring af agile metoder, vidensdeling, udvikling og planlægning
  • Udvikling og forankring af det agile koncept og mindset, hvor Scrum, Kanban, DevOps og Lean Portfolio Management er vigtige fokusområder
  • Coaching på tværs af teams og områder med fokus på at sikre fordele, kontinuitet og alignment i den agile tilgang

I rollen som Agile Lead er det afgørende at du anvender en pragmatisk tilgang til vores transformation. Du formår at se situationen som den er og identificere den optimale, ikke nødvendig maksimale, vej frem samt de trin vi skal igennem for at nå dertil,” fortæller CIO Christer Mattsson.

Du bliver en del af en IT-organisation i vækst med flere hundrede medarbejdere fordelt på Danmark og Ukraine. I det daglige refererer du til vores IT-udviklingschef som ligeledes vil være din tætte sparringspartner på den agile rejse.

Passioneret agilist med lyst til personaleledelse

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring som Agile Coach i et større agilt setup - gerne fra en kommerciel virksomhed. Samtidig har du erfaring med personaleledelse eller har lyst til at prøve kræfter med dette som det næste skridt i din karriere.

Som person er du udadvendt og energisk med stort gåpåmod. Du er en god kommunikatør med en pragmatisk og empatisk tilgang til samarbejdet. Du har en god forretningsforståelse og stærke relationelle kompetencer, så du nemt kan sætte dig ind i de vilkår, som organisationen opererer under og kan skabe gode samarbejdsrelationer.

Ideelt set har du:

  • Ledelseserfaring – gerne med teams på flere lokationer
  • Solid erfaring som Agile Coach og Scrum Master 
  • Praktisk erfaring med agil udvikling og DevOps – gerne i en B2C virksomhed
  • Evnen til at se det store perspektiv og en stærk forretningsforståelse
  • Erfaring med near eller off shore partnerskaber

I nemlig.com har vi opbygget en unik tillidsbaseret kultur, hvor lederskab ikke fokuserer på processerne, men derimod udleves gennem engagement og involvering. For dig som leder betyder det, at du finder muligheder i sammenspillet mellem teknologien, medarbejderen og processerne. Derfor er det vigtigt at du brænder for det menneskelige aspekt af arbejdet som leder, og via empati og involvering, formår at motivere og engagere mennesker omkring dig.

Vil du med på holdet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Rasmus Ottesen på 30 55 77 68 eller rao@nemlig.com

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg jobbet her" hurtigst muligt - vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 01-08-2021Om nemlig.com

nemlig.com vil skabe en nemmere hverdag og et bedre liv for danskerne, og som landets førende onlinesupermarked leverer vi hver dag tusindvis af dagligvarer til danskere i hele landet. Vi har åbent 365 dage om året og har aldrig lukket, og med mere end 12.000 forskellige varer på hylderne kan vi dække alle indkøbsbehov. Vi har et kæmpe udvalg af økologiske varer, et stort discountsortiment samt unikke specialvarer fra udvalgte gård- og specialbutikker, såsom Bülow Lakrids, Lagkagehuset og Slagter Lund.

I dag arbejder her over 1400 medarbejdere, der fra hovedsædet i Brøndby leverer dagligvarer og måltidskasser til 83 % af alle husstande i Danmark. Vi er dog i konstant udvikling, og arbejder hver dag for at gøre det til en sjov, spændende og relevant oplevelse at købe dagligvarer online.

Gem job

nemlig.com
Publiceret: 5. juli 2021

Arbejdssted

Location Brøndby