It-pro­jekt­le­der i feltet mellem teknik og or­ga­ni­sa­tion


Er du vild med it-projektledelse og har du forståelse og interesse for teknik? Så har vi det rigtige job til dig!

Vi søger en dygtig it-projektleder, som vil være med til at sikre at Gladsaxe Kommune fortsat er blandt Danmarks digitale frontløbere. Vi har brug for en projektleder, som vil være en del af Gladsaxe Kommunes digitale transformation og som kan bidrage med ny viden og nye metoder til at inspirere os til at tænke i nye baner.

Gladsaxe Kommune har allerede en robust og moderne it-infrastruktur, og denne skal styrkes og udbygges yderligere med en række større it-sikkerhedssystemer. Dine første projekter er at være med til at anskaffe og implementere de nye it-sikkerhedssystemer, som skal understøtte kommunen i at overholde reglerne om personsikkerhed og minimere trusselbilledet. Du vil indgå i en veletableret og tværgående organisering omkring håndteringen af it-sikkerhed i kommunen.

Dine opgaver

Som it-projektleder i Gladsaxe Kommune kommer du til at drive egne projekter og opgaver i tæt samarbejde med dine kolleger i Digitaliseringsafdelingen og den øvrige organisation.

Du skal drive projekter fra idé til gennemførelsesfasen og overdragelse til drift. Du vil skulle udarbejde projektplaner, beslutningsoplæg, afdække forretningsbehov m.v. Det vil blive dit ansvar at sikre at projektleverancer bliver udmøntet til relevante procedurer, der understøtter den daglige drift. For eksempel er du drivkraften, når overgangen til drift skal formuleres.
Desuden vil du få ansvar for leverandørstyring i de sammenhænge hvor projektleverancer leveres af vores eksterne leverandører. Du vil få en central rolle i forbindelse med at definere og udarbejde krav til it-sikkerhedssystemerne og udarbejde eventuelt udbudsmateriale.

Du vil få en bred kontaktflade med mange forskellige faggrupper i kommunen, it-leverandører med mere. Særligt vil du få et tæt samarbejde med vores Driftsteam omkring den tekniske implementering af systemerne. Derfor er det vigtigt, at du har den nødvendige tekniske viden og forståelse for systemerne og kommunens øvrige it-landskab og arkitektur til at kunne indgå i og bidrage til dialoger, beslutninger med mere.

Det vil i høj grad også være dig, der skal være i stand til at oversætte og bygge bro mellem teknikere og ikke-teknikere. Derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og opbygge og vedligeholde gode relationer.

Vi leder efter dig…

som har erfaring med at lede it-projekter, gerne i en offentlig organisation.

Vi forestiller os, at du har en it-uddannelse med fokus på it-projektledelse meget gerne med nogle års erfaring. Uanset din uddannelses- eller erfaringsmæssige baggrund har vi en forventning om, at du har god it-forståelse og er interesseret i teknik og it-arkitektur. Hvis du har konkret kendskab til implementering af it-sikkerhedsløsninger som fx PAM, SIEM og IGA vil det være en væsentlig fordel.

Du arbejder sikkert og selvstændigt som projektleder, og du er vant til at bruge klassiske projektledelsesværktøjer.

Du har forståelse for nye trends, sikkerhedsteknologier og indblik i det generelle trusselsbillede på it-området.

Du arbejder struktureret og metodisk, og du trives med en dynamisk opgaveportefølje, som kan ændre sig på baggrund af brugernes behov og de muligheder som teknologien giver.

Du er opsøgende, nysgerrig og lærer hurtigt at manøvrere i forskellige organisationer. Du har stort fokus på at god kommunikation er dit allervigtigste arbejdsredskab.

Din nye arbejdsplads

Du bliver ansat i Digitaliseringsafdelingen, som består af 26 medarbejdere som er organiseret i tre teams: IT-Hotline, Drift og Udvikling. Din stilling er placeret i Udviklingsteamet. Afdelingen har samlet ansvar for kommunens it-systemer og spænder vidt i kompetencer indenfor it-strategi og digitalisering, it-sikkerhed, it-arkitektur, projektledelse, it-support, it-drift med mere.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi vil være på forkant med den digitale udvikling, og vi er nysgerrige på nye teknologier og understøtter Gladsaxe Kommunes digital transformation. Sammen med dine kollegaer i Digitaliseringsafdelingen skal du være med til at afdække og formidle mulighederne i nye og eksisterende teknologier, så fagområderne kan omsætte dem til værdi for kommunens kerneopgaver.

Vi sidder i åbent kontorlandskab, hvor sparring og videndeling er en stor del af hverdagen. Du bliver en del af et miljø med en uformel omgangstone, hvor vi respekterer og bruger hinandens styrker.

Vi tilbyder

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation, samt 37 timers arbejdsuge, betalt frokostpause, flekstid og mulighed for hjemmearbejde, samt mange andre goder som en del af en moderne og sund kommune.

Du kan læse mere om Gladsaxe Kommune på www.gladsaxe.dk/nyansat.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte digitaliseringschef Thomas Lerche på telefon 61662346 eller teamleder Nadja Månsson på telefon 29621183.

Ansøgningsfrist

Send gerne din ansøgning allerede i dag, men senest d. 27. august 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 35 og 36.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.

Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.

I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Gladsaxe Kommune
Publiceret: 4. august 2021

Arbejdssted

Location Søborg