Agile Product Owner for Energy Solutions

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger og samtidig understøtte den grønne omstilling? Så er du måske vores nye Product Owner!

KMD er Danmarks største IT-udviklingshus, og er den virksomhed, der investerer mest i at udvikle digitale løsninger, der kommer danskerne til gavn. Vi har nogle af branchens dygtigste medarbejdere, som dagligt udfordrer og gør hinanden bedre. Og lige nu har vi en ledig stilling i vores forretningsenhed Energy Solutions.

Om jobbet

Som Product Owner bliver du en del af forretningsenheden Energy Solutions. Kerneopgaven er at udvikle og vedligeholde KMD Elements, der er afløser for vores klassiske systemer på energi- og forsyningsområdet. KMD Elements udvikles og driftes i Microsoft Azure Cloud. Kunderne er private og offentlige – danske og internationale.

I Energy Solutions arbejder vi efter agile principper. Vi forventer derfor, at du har erfaring med agile metoder og agil softwareudvikling.

I rollen som Product Owner vil du i samarbejde med udviklingsteams i både Danmark og Polen stå for udviklingen af KMD Elements. Du vil bevæge dig i spændingsfeltet mellem forretning og it og have en tæt dialog med både kunder, udviklingsteams og fagspecialister. Vi arbejder med responsivt web-design og med moderne teknologier som f.eks. Azure, Angular og TypeScript.

Dine ansvarsområder vil være

 • At foretage analyser af epics og features i samarbejde med vores kunder og det øvrige produktteam. Erfaring med administrative it-løsninger til branchen vil være en fordel.
 • At sikre nedbrydning af epics og features i konkrete user stories, som kan implementeres af udviklingsteamet. Du har en god forståelse for, hvordan forretningskrav kan opdeles og nedbrydes i forhold til den tekniske implementering. Samtidig er du god til at kommunikere og formidle opgaverne til udviklingsteamet på engelsk.
 • At vedligeholde og prioritere backlog i forhold til at opnå en effektiv udnyttelse af udviklingsressourcer og skabe mest muligt værdi for vores kunder.
 • At udarbejde reviews og kvalitetssikre udviklede features. Som person er du grundig og struktureret i din tilgang til opgaverne, og du vægter kvalitet i løsningerne men med øje for at sikre fremdrift. 

Om dig

 • Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse inden for spændingsfeltet IT og forretning.  
 • Du har minimum 3-5 års erfaring med at omsætte forretningsbehov og brugerkrav til gode IT-løsninger.
 • Du har kendskab til Scrum og erfaring med at arbejde med softwareudvikling efter agile principper
 • Du har indsigt i energimarkedet og særligt i forretningsprocesser for el-/gasleverandører og multiforsyning eller fra lignende branche såsom telco.
 • Du har en god forståelse for softwaredesign, herunder både usability og applikationsarkitektur. 
 • Du er god til at kommunikere og kan hurtigt sætte dig ind i nye problemområder med høj kompleksitet. 
 • Du er struktureret og analytisk i din tilgang til opgaveløsning. 
 • Du er flydende både mundtligt og skriftligt i dansk og engelsk. 

Er det dig vi har beskrevet, og har du lyst til at høre mere om stillingen og KMD som arbejdsplads, vil vi se frem til at høre fra dig.

KMD som arbejdsplads

KMD er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor, men med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge. Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. kr. og ca. 3200 ansatte.

I KMD mener vi, at god kommunikation er nøglen. Vores pragmatiske ledere tror på flade strukturer, og de stoler på deres medarbejdere til at gøre deres job. Vi arbejder hårdt på at udvikle eller implementere innovative løsninger, der gør forskel for danske borgere. Vi lærer af vores kunder og hinanden.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Business Line Director Jesper D. Ruus-Pedersen på +4541327738 eller Delivery Director Majken F. A. Albrechtsen på +452286202.

Vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send os ansøgning og CV allerede i dag.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 5. juli 2021

Arbejdssted

Location Odense