Brænder du for Microsoft tek­no­lo­gi­er, drift og ud­for­drin­ger?


Vi søger en Microsoft Systemadministrator til vores Netcompany Operations team. Synes du, at forretningskritisk applikationsdrift i f.eks. klassisk on-prem eller Azure Cloud lyder enormt spændende? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega i Netcompany Operations, hvor du vil få en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende it-løsninger.

Sæt dit præg på nuværende og fremtidige løsninger

Netcompany Operations er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation med ca. 140 teknikere, der står for alt fra forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre og i public cloud. Vi er med i alle dele af processen; fra tilbudsskrivning og projekter, til daglig drift, fejlfinding og performance tuning. Diversiteten i vores kunder spænder bredt fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige.

Vi søger lige nu en Systemadministrator med stærke kompetencer inden for Microsoft Enterprise-løsninger. Du vil blive en del af et team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store Enterprise-løsninger, som både baserer sig på Microsoft og Linux, og hvor driften afvikles fra både Netcompanys eget datacenter samt i Azure Cloud. Du vil få stort ansvar og medbestemmelse fra dag ét, og du vil spille en central rolle i etablering og optimering af nuværende og fremtidige løsninger.

En udfordrende og spændende hverdag

En hverdag i Netcompany er fyldt med sjove, spændende og udfordrende opgaver. Uanset projektets størrelse kommer du som vores nye kollega i Netcompany Operations til at gøre en mærkbar forskel sammen med de skarpeste hoveder i branchen. Derudover vil du komme til at arbejde i et internationalt miljø, hvor der arbejdes på tværs af grænser.

Som Systemadministrator vil du bl.a.:

  • Bidrage til driften af én eller flere forretningskritiske løsninger, herunder sikre kontinuerlig og korrekt overvågning og backup samt scripting og tuning af driftsplatformen
  • Samarbejde med resten af leveranceteamet omkring sikkerhed, fejlfinding og optimering, herunder deltagelse i sikkerhedstests samt incident, problem og change håndtering
  • Deltagelse i projektarbejde såsom større etablerings- og transitionsprojekter, herunder planlægning og gennemførsel af konkrete driftsopgaver

Om vores nye kollega

Du kan enten være helt nyuddannet eller have nogle års erfaringer. Det vigtigste er, at du har viden om Microsoft teknologier og behersker dansk flydende på både tale og skrift. Endvidere vil det blive betragtet som en fordel, hvis du har kendskab til Azure eller Linux - eller har lyst til at lære det!

Vi tager ansvar for din udvikling og karriere

Som en del af vores Netcompany Operations vil du få unik mulighed for at udvikle din karriere i den retning, som du brænder for, samt for at tillære dig nye teknologier og specialisere dig yderligere gennem Netcompany Academy.

Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå og opretholde en sikkerhedsgodkendelse via PET.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents, til sportsklubber, gaming nights, wakeboarding og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden godt og har det sjovt sammen.

Er du vores nye Microsoft Systemadministrator?

Upload din ansøgning, dit CV og dit karakterbevis til vores rekrutteringssystem via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og samtaler vil afholdes løbende.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Gem job

Netcompany
Publiceret: 5. juli 2021

Arbejdssted

Location København