System­for­val­ter søges til arbejde med ESDH og for­ret­nings­ud­vik­ling i Klima-, Energi- og For­sy­nings­mi­ni­ste­ri­et


Vi søger en systemforvalter, der brænder for at få IT til at spille sammen med forretningen. Kan du bidrage til en god og effektiv systemforvaltning af vores ESDH-løsning samt varetage opgaver i forhold til bl.a. tilsyn, projektstyring og sagsbehandling? Så er du måske den rette kandidat!

Om jobbet

Du vil blive ansat i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets departement. I departementet vil du være knyttet til vores IT-enhed. Hos os kan du se frem til en travl og sjov hverdag med mange forskellige typer af opgaver. Vi lægger vægt på en uformel omgangstone og et godt samarbejde med resten af departementet og ministeriet.   

Vi søger en profil, som kan betjene vores ESDH-løsning, herunder varetage opgaver inden for brugeradministration, undervisning af ansatte, fejlsøgninger, håndtering af versionsopgraderinger, kontrakthåndtering, aflevering af journaler til Rigsarkivet m.v. Vores nuværende ESDH-løsning er F2. 

Du vil også medvirke til IT-support og IT-projektstyring i departementet og ministeriet samt deltage i tilsynsopgaver. Desuden vil du – alt efter profil - kunne blive inddraget i informationssikkerhedsmæssige opgaver. Vi er et ministerium med flere IT-tunge myndigheder, som har store IT-porteføljer og projekter. Der er derfor rig mulighed for udvikling og spændende opgaver. 

Om dig

Du arbejder struktureret med dine opgaver, og som person er du serviceminded og løsningsorienteret. Det ligger dig naturligt at være proaktiv og nysgerrig i forhold til at optimere arbejdsgange med IT-løsninger. Det er en fordel, hvis du har kendskab til forvaltning af ESDH-løsninger. 

Vi forestiller os, at du har uddannelse inden for IT eller administration. Du kan enten være nyuddannet eller med nogle års erhvervserfaring. 

Vi lægger desuden vægt på, at du har: 

 • En alsidig profil.
 • Erfaring med ESDH forvaltning. 
 • Erfaring med test- og driftsmiljøer samt vedligeholdelse af IT-løsninger.
 • Erfaring med projektstyring og koordineringsopgaver. 
 • Gode skriftlige kompetencer. 
 • Gode samarbejdsevner. 

Kendskab til klima-, energi- og forsyningsområdet vil være en fordel, men er ikke et krav. Derudover skal du være klar over, at der i perioder kan være en stor arbejdsbyrde.

Vi tilbyder

 • Et særdeles spændende og varieret arbejde i et politisk orienteret miljø med en bred interessekreds
 • Et ministerområde præget af nytænkning, dygtighed og strategiske muligheder
 • Et stærkt fokus på at flytte tingene på et højt fagligt og professionelt niveau
 • Gode personlige udviklingsmuligheder
 • Dygtige og ligefremme kolleger med drive og gåpåmod
 • God mulighed for at præge egne opgaver

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet har vi fokus på internationale og nationale karriereveje, og derfor kan en ansættelse hos os på sigt føre til andre stillinger i og udenfor koncernen.


Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid. Løn og ansættelsesforhold sker som udgangspunkt enten på fuldmægtigvilkår i henhold til AC-overenskomsten, eller på vilkår i henhold til PROSA overenskomsten, afhængig af uddannelse. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorchef Jimmy van Brugge, tlf. 21 32 04 24 eller e-mail: jivdb@kefm.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andre bilag (pdf-format) snarest muligt, men senest så vi har det d. 5. august 2021. Ansøgninger skal indsendes via linket "Søg jobbet her" nederst på siden. Stillingen er til besættelse 1. oktober 2021 eller snarest muligt.

Vi indkalder løbende til samtaler. Den endelige afklaring på ansættelsen vil først ske efter ansøgningsfristens udløb.

Inden samtalen skal du være indstillet på at gennemføre et personprofil- og testforløb.

Ministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Om departementet

I departementet er vi ca. 200 engagerede og dygtige medarbejdere. Vores kerneopgaver er at betjene ministeren og at levere den strategiske ramme for ministeriets arbejde og sikre koordinering og styring af det samlede ministerområde. Vi arbejder sammen med et bredt felt af samarbejdspartnere inden for klima-, energi- og forsyningsområdet - både i og uden for ministeriet. To dage er sjældent ens, og vi møder hele tiden nye udfordringer. Vi stiller store krav til faglighed og ansvarlighed, men vores omgangsform er præget af en positiv og uformel tone. Vi har mange personaletilbud, der medvirker til at styrke det gode sociale arbejdsmiljø – både i og udenfor arbejdstiden.

Gem job

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Publiceret: 5. juli 2021

Arbejdssted

Location København