Stra­te­gisk data-am­bas­sa­dør


Brænder du for at arbejde med data fra et strategisk perspektiv, og drives du af muligheden for at sætte dagsordenen for, hvordan organisationen skal udvikle sig inden for datamodenhed? Så søger Evida en Lead Data Specialist.

Evida er en helt ny virksomhed med 35 års erfaring og har rødder tilbage til etableringen af gasnettet og naturgassens indtog, og er som nationalt selskab med 450 medarbejdere ansvarlig for en sikker og stabil leverance af gas til produktion, transport og opvarmning over hele landet. Data er et strategisk fokusområde, og rejsen mod at blive mere datadrevet er startet, men du får en unik mulighed for at sætte retningen i en nyoprettet rolle, med stor synlighed, selvstændighed og bevågenhed.

Sæt den strategiske retning

Du får det overordnede ansvar for udarbejdelse samt udmøntning af datastrategi og data-roadmap i tæt samarbejde med dataproduktejerne og dataanalytikerne i de enkelte forretningsenheder. Du arbejder også tæt sammen med datasteward, dataarkitekt og udviklingsteamet, der arbejder efter scrum-principper.

Som Lead Data Specialist agerer du forretningspartner for data på tværs af organisationen som en synlig og entusiastisk ambassadør for anvendelse, vision og strategi, og du understøtter naturligt forandringsledelse mod en dataanvendelseskultur.

Du har det kontinuerlige overblik over datainitiativer og blik for at tilsikre udvikling af standarder, politikker og procedurer til at understøtte implementeringen af dataprojekter.

Evida er på en spændende rejse, og organisationen er i stærk udvikling. Med din entusiasme og gåpåmod kommer du til at gøre en tydelig forskel, og med dit mindset som pionér og ambassadør for data-struktur og -anvendelse går du forrest. Din evne til samarbejde og din dybe indsigt i data løfter både dig og dine kolleger.

Fagligt fyrtårn med erfaring

Du har en relevant akademisk uddannelse og har erfaring fra en lignende stilling - sandsynligvis fra en større organisation og måske inden for energi eller forsyning.

Din faglighed er dit naturlige omdrejningspunkt og ingen er i tvivl om, at du brænder for data. Derfor er du dygtig til at sætte dagordenen inden for dit felt i tæt samarbejde med operationelt orienterede kolleger. Din tilgang karakteriseres ved handlekraft, overblik, analytisk sans, et gen for smart struktur og dygtig kommunikation på alle niveauer.

Du får en hverdag præget af tæt samarbejde på tværs i organisationen samt med eksterne konsulenter, eksterne partnere og myndigheder. Du trives som det faglige fyrtårn, og med dit gode humør og din løsningsorienterede tilgang sætter du barren højt.

Evida tilbyder en attraktiv stilling i en spændende og dynamisk virksomhed, som er under forandring og udvikling. Du bliver en del af IT & Digitalisering, IT Kundeleverancer og refererer til lederen af afdelingen. Arbejdsstedet er hovedsædet i Viborg.

Vil du vide mere

Evida er det statslige distributionsselskab, som distribuerer gas til 400.000 danske gasforbrugere og står for drift og vedligehold af det så godt som landsdækkende gasdistributionsnet. Evida er et resultat af sammenlægningen af HMN GasNet og Dansk Gas Distribution, som fandt sted 1. oktober 2019 og har fra 1. januar 2021 Finansministeriet som ejer.

Du kan læse mere om Evida her.

Ansættelsesprocessen varetages i samarbejde med Brinch & Partners. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Lars Møller Pedersen på tlf. 4273 3842 eller mail: lmp@brinchpartners.dk

Ansøg via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nedenfor.

Gem job

Evida
Publiceret: 6. juli 2021

Arbejdssted

Location Viborg