IT-ad­mi­ni­stra­tor


Vi søger en IT-administrator, der kan varetage opgaverne med drift og vedligehold af vores VAX 360 IT-system i hostet datacenter samt support og systemteknisk vedligehold af vores on-premise løsninger hos kunder.

Du kommer til at arbejde med et IT-miljø, der er etableret på en Windows-platform i et virtuelt driftsmiljø, og som varetager behandling og udveksling af elektroniske forretningsdokumenter. IT-miljøet er integreret med en række elektroniske infrastrukturer som NemHandel, PEPPOL, VANS, e-Boks, Digital Post og NemKonto. Det er systemer, der er baseret på nyeste teknologier indenfor området.

Vores VAX 360 system er en af de førende løsninger på markedet. Systemet er en meget vigtig løsning for kunderne, og der behandles og udveksles store datamængder. En del er disse er tidskritiske, og som kræver stor fortrolighed og sikkerhed omkring behandling af dokumenterne. Der stilles derfor tilsvarende store krav til IT-sikkerheden herunder varetagelse af personfølsomme data (GDPR).

Du vil samtidig deltage i drift og vedligehold af vores interne IT-miljø, der ligeledes er etableret på en Windows-platform i et virtuelt driftsmiljø. Vores interne IT-miljø omfatter vores interne administrative systemer samt systemer til udvikling og test af vores egenudviklede VAX-applikationer.

Forventninger til dig

Det forventes, at du har en relevant IT-uddannelse f.eks. bachelor i computerteknologi, IT-teknolog, datamatiker eller lignende eller har erfaring med drift af IT-systemer.

Det forventes, at du har interesse i drift af en Microsoft Windows-platform, VMware og drift af virtualiserede IT-miljøer samt VEAM/TSM-backup m.v., samt i IT-sikkerhed. Vi forventer en engageret medarbejder, der vil medvirke til, at vores løsninger til stadighed udvikles og har en meget høj standard såvel teknologisk som driftsmæssigt.

Vi lægger samtidig stor vægt på, at du har gode evner til at kommunikere med kunderne og arbejder struktureret og udarbejder god dokumentation - i det hele taget - tager ansvar og udfører dit arbejder med høj kvalitet.

Du skal være indstillet på at arbejde i en konsulentvirksomhed med skiftende arbejdstider, herunder systemvedligehold og -overvågning udenfor normal arbejdstid.

Vi kan tilbyde dig

Et godt og inspirerende arbejdsmiljø og fleksibel arbejdstilrettelæggelse, der modsvarer kravet om fleksibilitet i opgaveudførelsen. Blive medlem af et team, der er i besiddelse af den største kompetence på vores forretningsområde i Danmark. En løn der svarer til dine kvalifikationer og præstationer.

Om mySupply

mySupply er en virksomhed med meget stærke værdier omkring ansvarlighed, kvalitet, troværdighed, leverancesikkerhed og samarbejde. I det hele taget en meget professionel tilgang til løsning af opgaverne, hvor kunderne og deres behov er i højsædet.

Vi har skabt en helt unik position på markedet for levering af rådgivning og løsninger til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter og integrationer samt løsninger til professionelt indkøb. Vi arbejder med cloud-løsninger og de nyeste teknologier på området. Vi har deltaget i udviklingen af NemHandel i Danmark og Peppol i EU, og vi har haft ansvaret for den nationale NemHandel infrastruktur i 10 år. Vi har deltaget i arbejdet med Næste generation af Digital Post (NgDP), og er generelt først på listen, når offentlige og private virksomheder har brug for specialistrådgivning og løsninger indenfor vores felt. Dette er understøttet af, at mySupply for tredje år i træk er kåret af Computerworld som Danmarks dygtigste IT-virksomhed indenfor elektronisk dokumenthåndtering.

Vores kundegruppe består af et bredt spekter af store og små virksomheder både indenfor den private og den offentlige sektor samt større udenlandske virksomheder.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Såfremt du er interesseret i jobbet, kan du sende din ansøgning via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden. Såfremt du ønsker yderligere information, kan du kontakte direktør Flemming Beltoft tlf. 4040 0230 eller e-mail flemming.beltoft@mysupply.dk.

Vi vil behandle modtagne ansøgninger løbende og besætte stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Gem job

mySupply ApS
Publiceret: 6. juli 2021

Arbejdssted

Location Aabybro