In­fra­struk­tur-konsulent


Til Unik Teknik søger vi en ambitiøs infrastruktur-konsulent med masser af gåpåmod og viden om løsninger i Microsoft Azure og Microsoft 365.

Du har en høj faglighed og gerne erfaring med både on premise infrastruktur, hosting og cloudløsninger. Du bidrager konstruktivt til, at teamet bliver bedre sammen og du er ikke bleg for at lære nyt eller lære fra dig.

Du er nysgerrig på, hvad der rører sig teknologisk og får løbende opdateret dine kompetencer. Du evner at sætte spørgsmålstegn ved plejer og komme med alternativer.

Du behersker dansk flydende, både i tale og skrift.

Hvad kommer du til at lave?

Du skal være en drivende kraft i udvikling af vores brug af Azure som infrastrukturplatform. Et arbejde der vil foregå i tæt samarbejde med vores infrastrukturarkitekt.

Derudover kommer du til at udvikle koncepter for vores kunders brug af Microsoft 365 universet i samarbejde med vores udviklings- og salgsafdelinger

Sammen med de øvrige infrastrukturteknikere vil du stå for udvikling, installation, drift, service og support af vores kunders IT-platform for totalløsninger med vores egenudviklede brancheløsninger samt diverse add-ons.

Langt de fleste af vores opgaver udføres i dag i forbindelse med vores egen hosting platform.

Kvalifikationer:

Vi forventer, du har en relevant længerevarende IT-teknisk uddannelse. Du har måske et par års erhvervserfaring, meget gerne som systemtekniker, systemarkitekt eller lignende.

Du har konkret viden om:

  • Microsoft365
  • Azure infrastruktur løsninger, herunder Windows Virtual Desktop
  • Sikkerhedsløsninger i Azure og 365,
  • Infrastructure-as-Code
  • PowerShell scripting/automation
  • Hosting

Derudover har du bred erfaring med Windows Server, Exchange Server samt SQL Server.

Vi skaber unikke softwareprodukter

Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder med bolig- og ejendomsadministration – og på advokatkontorer/juridiske afdelinger. I et tæt samarbejde med vores kunder har vi gennem 35 år udviklet fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

En del af vores succes handler selvfølgelig også om, at vi har vanvittigt dygtige og engagerede medarbejdere. Vil du være med i vores hverdag og bidrage til de unikke kompetencer, vi har? Vil du udvikle din faglighed? Vil du have en arbejdsplads, du kan være stolt af? Så lad os høre fra dig. 

Bliv en del af noget unikt

I Unik har vi en flad organisationsstruktur. Vi vægter kvalitet, glade kunder og faglig udvikling højt. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer for at fungere i en uformel organisation, hvor der er en stor grad af selvstændighed.

En af Danmarks bedste arbejdspladser*

Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner. Og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger.

*Great Place to Work har kåret os som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Som medarbejder hos os, bliver du en del af noget unikt, med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse, der føler en fælles stolthed over arbejdspladsen

Spørgsmål om jobbet kontakt

Knud Danø 
Afdelingschef
kda@unik.dk
76 42 11 00


Vi kender din softwaredag

Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder inden for bolig- og ejendomsadministration samt advokatkontorer.
Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner. Og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger. Vi har udviklet innovativ branchesoftware i mere end 30 år – gennem tætte og tillidsfulde samarbejder. Det ruster os til at skabe fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

Gem job

Unik System Design A/S
Publiceret: 3. august 2021

Arbejdssted

Location Vejle