Talenter til DevOps og Ku­ber­ne­tes i Er­hvervs­sty­rel­sen


Har du lyst til at være med til at føre Erhvervsstyrelsens strategi om at lave Cloud Native-udvikling ud i livet? Så er du måske et af vores nye DevOps- og kubernetestalenter i Erhvervsstyrelsen.

Erhvervsstyrelsen har et komplekst systemlandskab med mange forskellige fagsystemer og forretningsapplikationer, hvoraf de fleste er egenudviklede. Flere og flere systemer driftes i kubernetes og tendensen er at endnu flere er på vej i kubernetes. Erhvervsstyrelsen har to forskellige setup.

  • Managed kubernetes der køres i AKS. Her driftes blandt andet www.virk.dk og www.virksomhedsguiden.dk.
  • Eget udviklet kubernetes (Vanilla), som er den it-infrastruktur som machine learning modeller afvikles i. Time to market er nu reduceret til få minutter, når en model skal i produktion.

Erhvervsstyrelsen har arbejdet med infrastruktur, som kode (Terraform, Flux 2), containerteknologier (Docker) og containerorkestrering (Kubernetes) de seneste år og ønsker at satse mere på disse områder fremadrettet.  

Vi søger nye kollegaer til bl.a. at kunne varetage følgende opgaver:

  • administrere og videreudvikle styrelsens Kubernetes setup
  • administrere og tilpasse lognings- og monitoreringsløsninger for styrelsens cloudmiljøer
  • samarbejde med udviklingsprojekterne om at sikre Cloud native-applikationsudvikling
  • opbygge en CI/CD pipeline i samarbejde med it-arkitekter og udviklere

Som vores nye kollega skal du have lyst til at lære og arbejde med 'skyen' og teknologier som Kubernetes, Docker, Jenkins og Terraform. Det er en fordel at du har kendskab til Ansible og Linux. Vi forventer du indenfor de første ni måneder tager kubernetes certificering https://www.cncf.io/certification/cka/

Du vil indgå i vores Sky-team, som i dag består af seks medarbejdere. Et princip i teamet er at flere altid skal dække flere områder, så du ikke sidder ”alene” på et område. Du vil desuden komme til at indgå i et talentprogram, som blandt andet fokuserer på at skabe et fagligt fællesskab.

Profil

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse og gerne nyuddannet. Du må gerne have interesse for systemudvikling. Du behøver ikke at have erfaring med alle teknologierne, men du skal være nysgerrig og have lysten til at løfte dig fagligt og have mod på at efteruddanne dig.

Som person er du struktureret, god til at arbejde med flere opgaver parallelt samt tager ansvar for egne opgaver. Du er en teamplayer, der kan samarbejde med kollegaerne, og du formår at kommunikere med forretningen såvel som udviklere omkring dig.

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 950 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.   

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om 1-2 fast fuldtidsstillinger med tiltrædelse hurtigst muligt.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til team-leder Klaus Cramer Rubæk på tlf.nr. 35 29 14 88 eller it-driftschef Thomas Munch-Andersen på tlf.nr 35 29 15 59. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Er du vores nye it-konsulent?

Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg jobbet her”-knappen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest tirsdag den 10. august 2021.

1. runde samtaler afholdes i uge 33 og 2. runde samtaler i uge 34. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.   

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge.

Gem job

Erhvervsstyrelsen
Publiceret: 6. juli 2021

Arbejdssted

Location København