IT-udviklere med passion for at gøre en forskel


Er du en dygtig frontend- eller backend-udvikler? Vil du være med til at udvikle forretningskritiske it-systemer på undervisningsområdet i et agilt team, hvor du kommer tæt på brugere og beslutningstagere? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Styrelsen for It og Læring (STIL) søger lige nu et antal it-konsulenter til vores agile teams både i Aarhus og København. Vi har høje faglige ambitioner og et arbejdsmiljø der giver plads til en god work-life balance.

Hos os kommer du til at arbejde tæt sammen med andre dygtige it-faglige specialister som interne og eksterne udviklere, UX’ere og forretningsanalytikere.

Vores it-systemer anvendes dagligt af tusindvis af børn, unge og voksne og har stor betydning i hverdagen på de danske uddannelsesinstitutioner. Det er en afgørende forudsætning, at it-systemerne virker i praksis, og understøtter de vigtige samfundsprocesser på området (undervisning, administration og økonomi på skoler/institutioner, optagelse på uddannelser, tilmelding til efteruddannelse m.v). Som udvikler spiller du en helt central rolle i denne sammenhæng. Lækre løsninger, høj performance, nytænkning og genbrug af komponenter er i højsædet.

Om stillingen 

Vi søger udviklere med erfaring og lyst til at varetage opgaver i relation til frontend- eller backend-opgaver. Vi har en bred vifte af teknologier i vores portefølje, men bevæger os imod en open-source strategi. Vi ønsker at ansætte udviklere med en bred tilgang til teknologi, som både kan hjælpe os ud af legacy systemer, og være med til at designe og udvikle nye moderne løsninger ved brug af de nyeste teknologier.

Du vil indgå i et engageret og tværfagligt agilt team, hvor samarbejde er i højsædet. Vi bygger nye it løsninger samt vedligeholder eksisterende for hele undervisningssektoren. Der er mulighed for selv at præge, hvilke projekter og opgaver du vil arbejde på. Ved ansættelse i København kommer du i første omgang til at indgå i arbejdet vedrørende tilskudsudbetaling og kontrol, hvor forældede beregnings- og udbetalingssystemer skal udfases og erstattes af en ny samlet løsning opbygget modulært. Den nuværende løsning håndterer i dag udbetaling af ca. 46 mia. kroner til undervisningsinstitutioner.

I Aarhus søger vi udviklere til at arbejde med bl.a. lærepladsområdet, hvor vi hjælper med at sikre, at flere kan gennemføre en erhvervsuddannelse i Danmark med en læreplads i en virksomhed. Ansøgere med de rette kompetencer, vil også kunne arbejde med andre områder. Det vigtigste i denne sammenhæng er dine kvalifikationer.

STIL har et solidt fagligt miljø af teknikere og udviklere, som du  vil indgå i og kunne trække på for faglig sparring og hjælp til at løse dine opgaver. Du vil gennem det faglige miljø få indflydelse på STILs teknologivalg og indfasning af nye teknologier og værktøjer.

Vi har indført agile arbejdsmetoder i alle vores udviklingsprocesser og udvikler fortsat vores agile metoder på tværs i styrelsen.

Dine kompetencer 

Vi søger kandidater, der opfylder følgende;

 • har en relevant videregående uddannelse, fx som cand.it. eller datalog. Gerne nogle års erfaring, men nyuddannede er også velkomne til at søge    
 • anvender strukturerede og professionelle udviklingsmetoder 
 • har en bred forståelse af teknologier, og er hurtig til at sætte sig ind i nye (eller gamle) teknologiske rammeværker
 • er engageret og ansvarsbevidst 
 • har gode samarbejdsevner og er indstillet på at arbejde i et team, der arbejder agilt, og hvor du selv medvirker til at estimere, afklare og strukturere dit daglige arbejde
 • har lyst til at bidrage til et voksende fagligt miljø blandt udviklere i styrelsen 

Dine opgaver og teamet

Som udvikler hos STIL vil dine opgaver blive tilpasset din erfaring og præference. De vil bl.a. kunne indebære følgende; 

 • design og udvikling af nye løsninger, samt design og udvikling af integrationer til andre systemer 
 • udfordre og kvalitetssikre de tekniske løsninger, så vi opnår robuste og vedligeholdelsesvenlige applikationer på den givne platform 
 • vurdere og estimere ønsker om ændret eller ny funktionalitet 
 • bidrage til  STILs samlede løsningsarkitektur og til det faglige miljø blandt udviklere i STIL
 • kvalificere fejl og udføre fejlrettelser

Vi tilbyder

Du bliver en del af et alsidigt, ambitiøst, selvstændigt og agilt team i et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer. 

Et fagligt netværk af interne udviklere i STIL (både fra Aarhus og København) til faglig sparring og koordinering på tværs af styrelsen.

Mulighed for selv at præge egne arbejdsopgaver og -områder. Vi lægger vægt på, at medarbejderne udvikler sig personligt og fagligt, hvorfor kompetenceudvikling vægtes højt.

STIL er en arbejdsplads med højt til loftet. Vi arbejder generelt inden for normal arbejdstid ml. 8-16. Vi har fokus på work-life balance og har fleksible arbejdstider. Som ansat i Staten får du 6. ferieuge, samt bliver en del af den offentlige pensionsordning.

Du kommer til at arbejde centralt i København med gåafstand til Rådhuspladsen og Hovedbanegården. Og i Aarhus i det naturskønne Højbjerg – tæt på centrum og med gode parkeringsmuligheder.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om STIL og vores arbejde på stil.dk. Du kan også læse mere om vores rekrutteringsproces og arbejdsplads. Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at sende en sms til kontorchef Mai-Britt Brun Schor (København) på telefon 4172 7290, eller kontorchef Signe Rønn Sørensen (Aarhus) på telefon 2528 4800, som herefter vil ringe dig op.

Løn- og ansættelses vilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen evt. ske på special- eller chefkonsulentniveau.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt og senest d. 1. oktober 2021. 

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis elektronisk senest 6. august i vores rekrutteringssystem via linket. Angiv venligst hvorvidt du søger i København eller Århus. Vi forventer at afholde 1. og 2. samtaler i uge 32 og 33. Hvis du går videre til 2. samtale, vil dublive bedt om at udfylde en kognitiv test, der vil indgå som del af den samlede vurdering.

Vi ønsker at medarbejder sammensætningen afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Lidt om styrelsen for It og Læring

Styrelsen for It og Læring (STIL) er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Ved at styrke brugen af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.

Vi beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus. Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk.

Vi har ansvaret for udvikling og drift af alle Børne- og Undervisningsministeriets it-løsninger, fx UniloginOptagelse.dk, folkeskolens digitale prøver, UddannelsesGuiden.dk, Praktikpladsen.dk, Voksenuddannelse og tilskudsadministrationen, som p.t. er under modernisering.

Gem job

Styrelsen For It og Læring
Publiceret: 7. juli 2021

Arbejdssted

Location Højbjerg eller København