Skarpe for­ret­nings­a­na­ly­ti­ke­re med gode im­ple­men­te­rings­kom­pe­ten­cer og gerne et kendskab til ESDH-løsninger


Er du den, der kan få dagligdagen til at glide for dine 1.100 kommende kollegaer i Børne- og Undervisningsministeriet? Er du struktureret med gode implementeringskompetencer og flair for procesunderstøttelse og uddannelse af brugere? Så er det dig, vi leder efter!

STIL søger lige nu flere medarbejdere til Team Digital Arbejdsplads med flair for it, implementering og processer. Det er en fordel, hvis du i forvejen har kendskab til ESDH eller tidsregistreringsløsninger, men det er ikke et krav.

STIL? Vi er en ambitiøs styrelse, der vil være blandt de bedste! 

I STIL har vi ansvaret for udvikling og drift af Børne- og Undervisningsministeriets it-løsninger. Vi vil være de bedste i staten til at skabe værdi ved hjælp af it og i 2017 vandt vi én af de offentlige digitaliseringspriser. I 2021 er vi godt i gang med implementeringen af de agile arbejdsgange og 14-dages sprint og daily standup bliver rammen om din hverdag.

Vi har brug for dig, der kan springe til og være klar til at løse en stigende opgavemængede i vores engagerede og tværfaglige team. Teamet har ansvaret for, at ministeriets interne it-løsninger fungerer, udvikles og tilpasses til brugernes behov. Opgaverne i teamet relaterer sig til den interne digitale arbejdsplads, hvor vi tilpasser og håndterer it-løsninger, værktøjer og projekter, der får medarbejdernes dagligdag til at spille. I en varieret hverdag er du med til at præge opgaveløsningen fra den første ide til go-live og efterfølgende sikring af sikker og stabil drift, høj sikkerhed og vedvarende relevans for målgruppen.

Om dig

Har du lyst til at kaste dig ind i en stor opgave med at implementere et ESDH-system til vores 1100 brugere? Et centralt fokus lige nu er, at teamet på vegne af ministeriet deltager i et ESDH-udbud og er undervejs med at indgå en ny leverandøraftale. Næste skridt er implementering samt udrulning til ministeriets medarbejdere. Det betyder, at vi skal bruge en profil, der kan gå ambitiøst til opgaven og vil være med til at stå i spidsen for, at vi når sikkert i mål.

Vi har høje ambitioner for udrulningen. Vi prioriterer en sikker og stabil drift og en høj brugerunderstøttelse, og du kommer ind i maskinrummet på disse opgaver.

Dine opgaver vil blandt andet dreje sig om følgende;

  • udvikling og implementering af skarpe processer
  • udbrede og uddanne brugerne i en spændende pallette af ministeriets interne it-løsninger
  • tænke nyt, dataorienteret og værdioptimerende
  • samarbejde tæt med forretningen såvel som eksterne it-leverandører og andre myndigheder
  • support af ministeriets VIP-brugere
  • være med til at drive styrelsens agile udvikling

Vi opfordrer både erfarne og nyuddannede til at søge stillingerne. Det er en fordel, hvis du har en akademisk uddannelse eller en relevant it-uddannelse, men det kan også være, at du overrasker os.

STIL  

Styrelsen for It og Læring er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vores vision er, at vi skal være bedst i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data. Vi beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus. 

Flere oplysninger 

Du er velkommen til at sende en sms til kontorchef Søren Nielsen på tlf. 29 13 65 84 eller product owner Rikke Dahl på tlf. +45 33 92 53 16, der herefter vil ringe dig op hurtigst muligt.

Løn og ansættelse 

Du vil som udgangspunkt blive ansat som fuldmægtig. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. 

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt. Arbejdsstedet er Styrelsen for It og Læring, Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Ansøgning 

Ansøgningsfristen er den 9. august 2021. Ansøgningen skal indeholde dokumentation for uddannelse (eksamensbevis) og (eventuel) tidligere beskæftigelse.

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk. Her kan du også møde en medarbejder og læse mere om vores rekrutteringsproces og arbejdsplads. I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Gem job

Styrelsen For It og Læring
Publiceret: 7. juli 2021

Arbejdssted

Location København